10.9.13

Arròs a la cubana... a la catalana

11 de setembre 2013... tots a punt de fer la Via Catalana cap a  la Independència... pretenem convertir el dia d'avui en l'avantsala de la independència, volem que el món ens vegi i vegi la nostra voluntat d'esdevenir un nou estat d'Europa. A les 17h14 minuts ens enllaçarem les mans fins aconseguir una cadena groga que recorrerà de punta a punta el nostre país fent manifesta la nostra voluntat i les nostres ganes de decidir el nostre futur.

Moltes altres activitats paral·leles estan esdevenint a la vegada, i una d'elles és la cadena de blogs enllaçats per a la independència. Gairebé 300blogs fent una entrada de data 11 de setembre ens encadenarem per aquesta causa. 

El No tot són postres... a la cuina és un blog de receptes, però avui no és dia de recepta, avui és dia de fer amb un àpat molt senzill i conegut una recepta addient a la data... si l'estelada està inspirada en la revolució cubana què millor que un arròs a la cubana... a la catalana!!
Com es fa aquest plat? No cal explicar-ho... arròs bullit, salsa de tomàquet, ou ferrat... ara bé la manera d'emplatar-lo és el que el fa diferent.


I podeu continuar la cadena de blogs clicant aquí.  BONA DIADA!!

21 comentaris:

  1. Una recepta per a una bona causa que esperem arribi a la fi que desitgem.
    Tots cap a la Via

    ResponElimina
  2. Eih! Aquest plat fa molt de goig!
    La propera vegada que el cuini, el penso presentar així, si, si, si!
    Molt bona i enllaçada Diada!
    Abraçades!

    ResponElimina
  3. Molt ocurrent, MGlòria!!! Amb uns ingredients ben senzills has aconseguit un plat ben popular. És com una metàfora per la nostra independència. Unes activitats ben senzilles per aconseguir el què la major part dels catalans volem. Bona Diada!!!

    ResponElimina
  4. Avui he descobert els blogs encadenats... quina llàstima no haver-ho vist abans per a partipar-hi! m'agrada molt aquest arròs a la cubana "catalanitzat". Bona Diada!

    ResponElimina
  5. M'encanta aquesta inciativa de la cadena de blogs, enhorabona per participar-hi. I la recepta és molt adequada :)
    Que tinguis una bona diada!

    ResponElimina
  6. Saps que t'ha quedat un arròs amb una presentació ben original... ostres, m'encanta!!

    Endavant amb l'iniciativa dels blogs enllaçats per la independencia i bona diada!!

    ResponElimina
  7. ja sé es que dinarem avui a casa... i després a la cadena!!!

    ResponElimina
  8. Hola guapa tu

    Una proposta de 10x10

    Feliç DIADA i mil petonets Susanna

    ResponElimina
  9. jajaja!! Un arròs cubà ben català, Glòria!! Visca Catalunya! Fem via!!!!!

    ResponElimina
  10. jajja molt original!! m'encanta ! bona diada

    ResponElimina
  11. Bon arròs per aquet dìa tan bonic
    Bona diada tambè per tots vosaltres !!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  12. Genial manera de presentar-lo!!!

    Gràcies!!!

    ResponElimina
  13. Jajjajaja, molt bona pensada per la diada!

    ResponElimina
  14. Molt bona, tota una estelada posada al plat.

    Muas!

    ResponElimina
  15. Amb lo bó que es l'arròs a la cubana, presentat d'aquesta manera encara s'ha de disfrutar més. Molt bona iniciativa.
    Jo dec viure en un altre planeta perque no m'havia assabentat d'aquesta iniciativa...visc a l'inopia.
    Petons!

    ResponElimina
  16. El proper dia que el faci el prepararé com tu!!!! Ja veuràs com agradarà!!!!!
    Gràcies per aquesta idea!!!
    Petons, Dolça!!
    Olga

    ResponElimina
  17. moltes gracies per fer-nos un espai a la vostre cuina i al vostre blog
    i si voleu participar en alguna altra iniciativa col·lectiva i que us avisem, ens podeu enviar un mail a cadenablogs2013@gmail.com i us tindrem al corrent

    ;-)

    ResponElimina
  18. Perquè no t'enfadis, va, que em dir coses perquè no havia comentat. Ja saps que amb aquest arròs jo faria via via i no pararia fins arribar a València...
    Nani

    ResponElimina
  19. No t'ho creuras!
    Però acostumada a fer una dieta equilibrada en que la verdura n'és el gran protagonista a taula cada dia, quant vaig a un restaurant enyoro trobar plats com aquest per deleitar-me de gust! Així que no és estrany trobar-me demamant uns ous estrellats..
    Visca Catalunya!

    ResponElimina
  20. Tard com vaig, em vaig perdre això dels blogs per la independència... en fi, què hi farem!
    M'agrada la teva decoració, t'ha quedat divertida i d'allò més indicada :-)

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.