8.3.12

Llomillet amb pinya





Avui 8 de març, per tot arreu ens bombardegen amb el "Dia de la dona treballadora", que si felicitats per aquí, felicitats per allà...
Treballadora si, i que arribo cansada a casa també, i que si he de celebrar alguna coseta potser algú em podria haver avançat una mica el dinar... però no! com sempre arribo la primera i el més calent és a l'aigüera i en mitja hora -tres quarts tothom arribarà amb gana i ningú recordarà que és el "Dia de la dona treballadora", l'únic que pensaran és que són més de les tres i que la gana apreta.

Per tant posem-nos a la feina:
Agafem un llomillet de porc i una llauna de 240g de pinya al natural. Una  miqueta de sal, un rajolí d'un bon oli i res més!
Tallem el llomillet a trossos més o menys iguals, el salem  i en una miqueta d'oli l'enrossim, jo ho he fet al wok.
Hi afegim la pinya tallada a trossets, el suc de la llauna, i ho deixem fent xup-xup fins que el suc redueixi i la carn estigui al seu punt, si cal podem  afegir-hi una miqueta de caldo o un gotet d'aigua, el que tinguem més a mà.

Ho he servit acompanyat d'un flamet d'arròs bullit.

I avui, no sé si per celebrar el dia o perquè ens venia de gust hem obert una ampolla de CINGLES BLAUS OCTUBRE 2009 que ens ha ajudat a arrodonir el dinar.

Ve de gust?

10 comentaris:

  1. Se ve delicioso este guisito. Un beso
    cosicasdulces.blogspot.com

    ResponElimina
  2. Una pinta deliciosa!!! M'encanta el contrast dolç-salat.
    Petonets

    ResponElimina
  3. Ja veus, tant dia de la dona treballadora i no serveix de res,
    Jo també vaig haver de fer el dinar :(
    La combinació de lom amb pinya és un clàssic sensacional que té l'èxit assegurat!

    ResponElimina
  4. Ostres...no hi penso mai amb el llomillet de porc....bona recepta!! I bon vi!!!!;)

    ResponElimina
  5. Que si ve e gust? Oooi tant! Té molt bona pinta!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  6. Dia de la dona treballadora, no comento. Si ho faig amb el plat: una meravella. M'agraden els ingredients i molt.
    Nani

    ResponElimina
  7. Em poso a la cua de la gent que se'n vol emportar un platet :-)

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.