3.11.10

creps de rovellons

Fa uns dies vaig rebre unes mostres de farina de la casa Santa Rita. Me'n van fer arribar de tres tipus, i he començat provant la preparada per a "tortitas y crepes"

Vaig fer les creps seguint al peu de la lletra la recepta que hi ha a l'envàs:
Es baten els ous amb la llet i un polsim de sal. Afegim la farina poc a poc. Ho barregem amb la batedora de varetes fins que tinguem una massa cremosa.
La deixem reposar uns 20 minuts.
En una paella desfem un trosset de mantega perquè no s'enganxi i hi afegim un parell de cullerades de massa que deixarem coure, formant les creps i donant el tomb perquè es facin dels dos costats.
Les posarem en un plat pla i les farcirem.
Per farcir-les vaig agafar uns quants rovellons i els vaig tallar petitets. Els vaig sofregir amb una miqueta de ceba i quan ja començaven a petar hi vaig posar una miqueta de formatge rull de cabra, ho vaig remenar bé i amb això vaig farcir les creps. Una vegada caragolades hi vaig posar una mica de parmesà per damunt i les vaig posar uns 10 minuts al forn a 150º.

Un bon sopar! I com que en vaig fer de més en tinc uns quants al congelador. Espero que amb un cop de forn em solucionin un àpat d'un dia d'aquells que no tens temps!

18 comentaris:

  1. Fas be de dir-m'ho, a mi em van tocar del premi, pero li vaig deixar a ma mare a BCN pq les tastés...ja li diré q li sortiran bones! i q li posi rovellons...

    Petons,

    ResponElimina
  2. Encara no he provat aquesta farina per creps, ho faré aviat. Aquest farcit ha de ser deliciós uhmmm...

    Petonets guapa!

    ResponElimina
  3. No l´he fet servir mai aquesta , però tothom comenta que surt molt be , de totes maneres de creps no en fai quasi mai, algún dia ja t´explicaré el perquè.
    Molts petons i fins aviat treballadora.

    MAI

    ResponElimina
  4. habrá que probar esta harina, porque tienen una pinta estupenda!
    besos

    ResponElimina
  5. Mmm... que bones aquestes creps, el farcit també és sublim!

    ResponElimina
  6. No he provat mai aquests preparats de farina, però ja veig que queden bons. Clar que amb el farcit de rovellons i formatge de cabra és impossible que les creps no quedin bones, eh?

    ResponElimina
  7. Que cenita mas buena,me encanta el relleno....claro que si los ingredientes son buenos,el exito esta asegurado.
    Besets.

    ResponElimina
  8. quina pinta... els creps amb rovellons són una proposta magnífica per un sopar! Fins aviat ;)

    ResponElimina
  9. vaja proposta! original i gustosíssima.

    ResponElimina
  10. Autentics creps,jo tampoc he provat aquesta farina,donç ara anirem a cercar.la i apa a preparar.los
    petonets mil.

    ResponElimina
  11. Dolça,
    Quantes combinacions ens permeten els creps, oi?.
    Aquest farciment i el toc de forn final em semblen esplèndids.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  12. Unes creps delicioses, amb els rovellons, les provaré
    Petons

    ResponElimina
  13. Fa milions d'anys que no menjo creps... i de rovellons mai! I com ho has fet perquè t'enviïn mostres?

    ResponElimina
  14. que ricos!!!!! me encanat los crepes salados, pero nunca los he probado con rovellones, así que ahora que todavía es timepo de estas setas, lo probaré! un aspecto fantástico! un beso

    ResponElimina
  15. Els rovellons m' encanten i els creps també, és una recepta super original!

    ResponElimina
  16. Sònia, jo fa dies que tinc les farines al rebost i fins ara no m'he decidit a fer-les servir.Les creps surten ben bones. Ara em falta tastar la de força i la de tempura.

    carme, com que tenia uns quants rovellons els vaig aprofitar i així van allargar per tots, que d'altra manera no ens haurien tocat ni a la dent!!

    Mai, ja m'explicaras això de uqe no fas mai creps, porten alguna maledicció?jejej

    AnaPowell, si que estaban ricos, al menos a nosotros nos gustaron.

    antonia, por aquí se encuentra en bastantes supermercados, es fácil de encontrar.

    Visc a la cuina, el farcit es bo i facilet de fer.

    Gemma, jo tampocfaig servir preparats d'aquests però com que em van enviar les mostres em vaig decidir a probar-los i la veritat es que surten prou bé. Els propers de xocolata!!!

    Mesilda, la cena fue un exito!

    Acabat de fer, sempre ens agraden coses d'aquest tipus per sopar, serà que volem sortir dels plats típics que ja ens tenen una miqueta avorrits?

    mercè, me n'alegro de què t'hagin agradat.

    Ague, si trobes la farina segueixes la recpta al peu de la lletra i surten perfectes.

    Els fogons del pare, les creps les pots fer de tantes maneres com vulguis, si el farciment és del teu gust segur que l'encertes.

    Sion, que bé que t'agradin!!

    gemma (guspires) vaig contactar amb ells a la seva pàgina web i al cap d'uns quants dies, sorpresa!!! vaig rebre el paquet. Així de senzill.

    fresaypimienta, si encuentras rovellons aprovecha que ya se acaban!!

    Annafs, la recepta és molt senzilla, potser per això agrada tant, a vegada no cal complicar-se, no et sembla?


    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  17. No li dic mai que no a uns creps salats i a estos encara menys.


    Las recetas de Glutoniana

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.