creps de rovellons
Fa uns dies vaig rebre unes mostres de farina de la casa Santa Rita. Me'n van fer arribar de tres tipus, i he començat provant la preparada per a "tortitas y crepes"
Vaig fer les creps seguint al peu de la lletra la recepta que hi ha a l'envàs:
Vaig fer les creps seguint al peu de la lletra la recepta que hi ha a l'envàs:
- -200g de farina Santa Rita Tortitas & Crepes
- -2ous
- -1got de llet
- -1cullerada d'oli d'oliva
- -1cullerada de mantega
- -un polsim de sal
Es baten els ous amb la llet i un polsim de sal. Afegim la farina poc a poc. Ho barregem amb la batedora de varetes fins que tinguem una massa cremosa.
La deixem reposar uns 20 minuts.
En una paella desfem un trosset de mantega perquè no s'enganxi i hi afegim un parell de cullerades de massa que deixarem coure, formant les creps i donant el tomb perquè es facin dels dos costats.
Les posarem en un plat pla i les farcirem.
Per farcir-les vaig agafar uns quants rovellons i els vaig tallar petitets. Els vaig sofregir amb una miqueta de ceba i quan ja començaven a petar hi vaig posar una miqueta de formatge rull de cabra, ho vaig remenar bé i amb això vaig farcir les creps. Una vegada caragolades hi vaig posar una mica de parmesà per damunt i les vaig posar uns 10 minuts al forn a 150º.La deixem reposar uns 20 minuts.
En una paella desfem un trosset de mantega perquè no s'enganxi i hi afegim un parell de cullerades de massa que deixarem coure, formant les creps i donant el tomb perquè es facin dels dos costats.
Les posarem en un plat pla i les farcirem.
Un bon sopar! I com que en vaig fer de més en tinc uns quants al congelador. Espero que amb un cop de forn em solucionin un àpat d'un dia d'aquells que no tens temps!
Fas be de dir-m'ho, a mi em van tocar del premi, pero li vaig deixar a ma mare a BCN pq les tastés...ja li diré q li sortiran bones! i q li posi rovellons...
ResponEliminaPetons,
Encara no he provat aquesta farina per creps, ho faré aviat. Aquest farcit ha de ser deliciós uhmmm...
ResponEliminaPetonets guapa!
No l´he fet servir mai aquesta , però tothom comenta que surt molt be , de totes maneres de creps no en fai quasi mai, algún dia ja t´explicaré el perquè.
ResponEliminaMolts petons i fins aviat treballadora.
MAI
Estan de rechupete ♥
ResponEliminahabrá que probar esta harina, porque tienen una pinta estupenda!
ResponEliminabesos
Mmm... que bones aquestes creps, el farcit també és sublim!
ResponEliminaNo he provat mai aquests preparats de farina, però ja veig que queden bons. Clar que amb el farcit de rovellons i formatge de cabra és impossible que les creps no quedin bones, eh?
ResponEliminaQue cenita mas buena,me encanta el relleno....claro que si los ingredientes son buenos,el exito esta asegurado.
ResponEliminaBesets.
quina pinta... els creps amb rovellons són una proposta magnífica per un sopar! Fins aviat ;)
ResponEliminavaja proposta! original i gustosíssima.
ResponEliminaAutentics creps,jo tampoc he provat aquesta farina,donç ara anirem a cercar.la i apa a preparar.los
ResponEliminapetonets mil.
Dolça,
ResponEliminaQuantes combinacions ens permeten els creps, oi?.
Aquest farciment i el toc de forn final em semblen esplèndids.
Una abraçada.
Unes creps delicioses, amb els rovellons, les provaré
ResponEliminaPetons
Fa milions d'anys que no menjo creps... i de rovellons mai! I com ho has fet perquè t'enviïn mostres?
ResponEliminaque ricos!!!!! me encanat los crepes salados, pero nunca los he probado con rovellones, así que ahora que todavía es timepo de estas setas, lo probaré! un aspecto fantástico! un beso
ResponEliminaEls rovellons m' encanten i els creps també, és una recepta super original!
ResponEliminaSònia, jo fa dies que tinc les farines al rebost i fins ara no m'he decidit a fer-les servir.Les creps surten ben bones. Ara em falta tastar la de força i la de tempura.
ResponEliminacarme, com que tenia uns quants rovellons els vaig aprofitar i així van allargar per tots, que d'altra manera no ens haurien tocat ni a la dent!!
Mai, ja m'explicaras això de uqe no fas mai creps, porten alguna maledicció?jejej
AnaPowell, si que estaban ricos, al menos a nosotros nos gustaron.
antonia, por aquí se encuentra en bastantes supermercados, es fácil de encontrar.
Visc a la cuina, el farcit es bo i facilet de fer.
Gemma, jo tampocfaig servir preparats d'aquests però com que em van enviar les mostres em vaig decidir a probar-los i la veritat es que surten prou bé. Els propers de xocolata!!!
Mesilda, la cena fue un exito!
Acabat de fer, sempre ens agraden coses d'aquest tipus per sopar, serà que volem sortir dels plats típics que ja ens tenen una miqueta avorrits?
mercè, me n'alegro de què t'hagin agradat.
Ague, si trobes la farina segueixes la recpta al peu de la lletra i surten perfectes.
Els fogons del pare, les creps les pots fer de tantes maneres com vulguis, si el farciment és del teu gust segur que l'encertes.
Sion, que bé que t'agradin!!
gemma (guspires) vaig contactar amb ells a la seva pàgina web i al cap d'uns quants dies, sorpresa!!! vaig rebre el paquet. Així de senzill.
fresaypimienta, si encuentras rovellons aprovecha que ya se acaban!!
Annafs, la recepta és molt senzilla, potser per això agrada tant, a vegada no cal complicar-se, no et sembla?
PTNTS
Dolça
No li dic mai que no a uns creps salats i a estos encara menys.
ResponEliminaLas recetas de Glutoniana