15.4.10

PSEUDO PATATES FREGIDES

A mi em passa molt sovint, poc temps i molta gana, i volem patates fregides!!!
Amb poc temps és impossible fregir patates per a unes quantes boques adolescents, així que he trobat la manera de satisfer gust i gana sense haver de pelar, tallar i fregir a última hora.

Necessitem:
  • - Patates
  • - Oli, sal i una miqueta de pebre (si es vol)

Bullim les patates amb pell.
Les deixem refredar, les pelem i tallem de la mida que es vulgui.
Fins aquí ho podeu deixar preparat.

Poseu les patates en una safata amb un raget( no massa) d'oli, sal i si es vol una miqueta de pebre molt.
Poseu la safata al forn, a 200º, i de tant en tant amb una espàtula de fusta les aneu remenant perquè agafin color per igual, i quan les tingueu dauradetes al vostre gust les podeu servir.
Al meu forn i al nostre gust és un quart d'hora.

25 comentaris:

  1. M'encanta aquesta idea, fas un munt de patates i en un moment!!!
    Petonets

    ResponElimina
  2. Perfecte!
    Una solució genial, tenint en compte que d'aquesta manera ens estalviem el fregit; menys feina i menys greix.
    Petons :)

    ResponElimina
  3. Aquest nois no deixen de tenir mai gana, sempre estan buscant per la cuina.
    Demá que torna el meu fill petit de convivències li faré un bon plat per la nit a veure si queda tip.
    Ja et diré
    Ptns

    ResponElimina
  4. Molt bona idea!!!!! Ho pasaré en pràctica!!
    Petonets

    ResponElimina
  5. Quina idea més bona!!I segur que són encara més bones que les fregides!!Ets una artista!!

    Petonets preciosa,

    Vanesuky.

    ResponElimina
  6. T'agafo la recepta, molt bona idea!

    Una abraçada,

    ResponElimina
  7. Pla B: passar-les pel microones en un recipient tancat amb 1 dit d'aigua. Amb 7-8 minuts les tindràs com bullides :-)

    Per cert, ja que tens el forn encès... un coc cap a dins per aprofitar la calor residual, no?

    ResponElimina
  8. Això si que és molt bona idea! També en prenc nota.
    Petons

    ResponElimina
  9. pues me copi esta idea!! que siempre ando a cien y no me quedan a mi gusto las patatas con prisas... Gracias wapa!!
    Bss

    ResponElimina
  10. Molt bona idea!!! així en fas un bon munt d'una vegada

    ResponElimina
  11. É molt bona idea, tan per estalviar temps com per obtenir unes patates més light, sense tan oli... una idea molt bona i molt pràctica!

    ResponElimina
  12. Dolça, has tenido una genial idea y además seguro que están como para no dejar ni una. Tienen una pinta fabulosa.
    Un abrazo

    ResponElimina
  13. Mira, ara que a la tela anuncíen un aparell per a fer patates rosses només amb dues cullerades d'oli...i no fa falta cap aparell perque hi ha mètodes alternatius. Perfecte.

    ResponElimina
  14. mOLT FACILETES I BONISSIMAS, AURÉ DE TASTARLES MACA.
    PATONSSSSS

    ResponElimina
  15. Pues mira yo también las hago así...aunque solo para mi...porque mi marido las quiere fritas... pero yo por la línea y porque son más sanas las prefiero así...

    ¿A que están también muy buenas?

    Besitos

    ResponElimina
  16. muy buena esa idea,yo las dejo a medio freir y les doy el ultimo golpe de sarten cuando las necesito
    un beso

    ResponElimina
  17. Hola preciosa amiga!! Ja m'imagino que has de cuinar carretades per a nanos amb una gana tremenda!!
    La teva idea ens ha agradat molt, moltíssim, que la durem a la pràctica ben aviat.
    Molts petons.

    ResponElimina
  18. Lo pondre en practica,mis hijos comen patatas a quilos!nunca tienen bastantes.
    Besets.

    ResponElimina
  19. ondia quina bona pensada .... i amb una mica de maionesa o de salsa per braves... ja és de nota .....
    Una abraçada

    ResponElimina
  20. Ja ho provaré! Que a casa som grans consumidors de paptes fregides, i si n' has de fer gaires, i tens poca estona...

    ResponElimina
  21. Hola a tots i totes,
    M'agrada que us agradi l'idea. És una manera d'alleugerir-te de feina i el resultat es prou satisfactòri, a més ens estalviem oli.

    Surfzone, del pla B en prenc nota, i el coc aprofitant que ja tinc el forn calent més d'una vegada passa.

    Starbase, aquest artilugi encara no l'he vist, però és que a la meva cuina ja no hi cap res més!

    I com diu l'Alfons, amb una cullerada de salsa per a braves, tapeta de diumenge!

    PTNTS a tots
    Dolça

    ResponElimina
  22. Jo vaig passar ahir per una botiga d´electrodomestics i vaig veure l´artilugi de les dues cullerades d´oli... pero no se si les farà igual que fetes amb mètodes tradicionals...

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.