11.1.09

PECAT DE XOCOLATA (16)

Em tornat a la rutina de llevar-nos d'hora, dutxa ràpida per despertar-nos, esmorzar i vinga al cole, a la feina... Per tant tornem-hi amb els esmorzars pedagògics!

Aquesta setmana els he fet un PECAT DE XOCOLATA AMB FRUITES VERMELLES, espero que els agradi.


Necessitem:
  • -125g de xocolata de cobertura
  • -60g de mantega
  • -125g de sucre
  • -60g de farina de moresc (Maizena)
  • -3 ous
  • -1culleradeta de llevadura Royal
  • - 50g de fruites vermelles deshidratades-125g de xocolata de cobertura i 50g de mantega, només si es vol posar cobertura.
Jo l'he fet amb la Turbo-Chef (ara que heu anat molts de vosaltres auna trobada on us han ensenyat les "meravelles" de la Thermomix, aquesta és la seva cosina germana)


Muntar les clares a punt de neu, V3 - 4 minuts. Separar-les.
Posar la xocolata a trossos al bol junt amb la mantega , V1, 60º, 2 minuts. Afegir-hi el sucre, V1, 1 minut. Després els rovells d'ou, V1, 2 minuts al final la Maizena barrejada amb la llevadura, V1, 2 minuts.
Ara és el moment d'afegir, a V1, a poc a poc les clares a punt de neu. Quan estigui ben barrejat hi afegim les fruites vermelles (que hem tingut en remull una hora com a mínim) i després ho posem en un motlle preparat amb mantega i farina a 200º uns 25-30 minuts al forn.
Sense Turbo-Chef:
-Desfer la xocolata amb la mantega a foc lent.
-Separar els rovels de les clares.
-Barrejar el sucre amb els rovells.
-Afegir la Maizena amb el llevat i la xocolata desfeta.
-Muntar les clares a punt de neu ben fot i incorporar-les suaument a la barreja.
- Afegir-hi les fruites vermelles que hem tingut en remull.
-Posar-ho en un motlle preparat amb mantega i farina a 200º, uns 25-30 minuts al forn.

-Desemmotllar-lo i deixar-lo refredar.
Opcional: Cobrir-lo de xocolata.
Un consell: no feu els talls massa grossos ja que és un pastís mot "important".

10 comentaris:

  1. Pero que rico que se esta receta.
    Me encanta x

    ResponElimina
  2. Benvinguda de nou a la rutina... a tots ens toca fer el mateix :(
    Clar que si els teus companys tenen aquestes delcícies segur que les reunions són més agradables!
    Trobo que el nom de la recepta és molt encerta, amb tanta xocolata, aquest postre és un pecat ;)
    L'adaptació sense la màquina es veu fàcil de fer, oi?

    ResponElimina
  3. Déu meu, i tant important que és aquest pastís. Mare meva. Quina alegria d'esmorzars pedagògics. Espero que cap company o companya estigui a règim que si no...

    ResponElimina
  4. Ya lo creo que es un pecado,que tendra el chocolate que nos pierde,de momento tomo nota porque esta no mela pierdo. Un beso.

    ResponElimina
  5. Quin gust de recepta!!Com dius tú, un pecat!!!
    Per cert, he deixa una coseta per tu al meu blog! Passat quan puguis.
    Un petonet!

    ResponElimina
  6. Núria,
    Celebrem que ja et vagis recuperant, i tornis pel bon camí, es a dir a "pecar".

    ResponElimina
  7. No sabeu la sort que tenim els qui compartim els esmorzars pedagògics...També cal dir que qualsevol intent de mantenir la dieta post-nadal els dimecres és inútil. La carn és dèbil i les postres de la dolça, un pecat!

    ResponElimina
  8. No sabeu el difícil que és mantenir la dieta post-nadal els dimecres, quan apareix la Dolça amb els seus esmorzars pedagògics!
    La carn és dèbil i el pecat de xocolata era un pecat de debò.

    ResponElimina
  9. Ei, que em vaig perdre aquesta superecepta. Que bon aquest pecat de xocolata. Com m'agrada. Ara que em queden cireres confitades igual m'animo a fer-lo.
    Salut!!!!

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.