4.12.08

FIDEUS AMB COSTELLA

Avui he tornat a tenir menjador escolar a casa i, com sempre, he buscat un plat per no tenir problemes, que les atipi, alimenti i que es pugui deixar mig fet, així al migdia quan arribem en un tres i no-res, mentre unes paren taula i les altres es renten les mans el dinar s'acaba de fer.

Que us semblen uns fideus amb costella?

Necessitem:
  • -Fideus
  • -Costella
  • -Mitja cabeça d'alls
  • -una ceba
  • -oli
  • -sal

Piquem la ceba i els alls ben picats i els posem a foc ben baixet perquè es vagin sofregint (a mi m'agrada que arribin gairebé a punt de caramel, això s'aconsegueix amb el foc ben baixet i anar remenant, i si cal una culleradeta d'aigua). Una vegada el sofregit està al punt que ens agrada hi afegim la costella tallada petita ( jo he tret els ossos, així no hi ha excusa per deixar-se res) i deixem que es faci.

Hi posem els fideus i remenant deixem que es sofregeixin una mica, (jo m'aturo aquí, i a l'hora de dinar continuo). A part posem a escalfar caldo de pollastre i quan el tenim bullint el tirem als fideus, deixem que es facin a foc viu, però no massa, uns 10 minuts, i ja els tenim a punt.

10 comentaris:

  1. buenisimo te quedo excelente la foto habla por si sola
    besitos

    ResponElimina
  2. Estos fideos te quedaron excelentes.
    Te deseo un feliz fin de semana.
    Besicos

    ResponElimina
  3. Aquest plat de tota la vida, senzill i saludable no falta a la meva taula. T'ha quedat molt bé.
    Salut!!!

    ResponElimina
  4. dolça, tens tota la raó, és un plat molt complert i que sempre agrada.
    per cert, la idea de les crestes rodones m'agrda, en tinc unes que se'm passaran i demà les faré.
    fins aviat!

    ResponElimina
  5. Hola, que cosas tan deliciosas tienes, gracias por visitarme y es una pena que no tengas traductor, pues yo de catalán, na de na
    besitos de pamencocina

    ResponElimina
  6. Un dels meus plats favorits. boníssims. i la costella que rebona.

    ResponElimina
  7. Oooooooh! quina foto, sembla que els fideus hagin de sortir de la pantalla!. A més, eren dels que tenen foradet, oi?. Com m'agraden!.

    Fins aviat

    ResponElimina
  8. Riquísimo!!! y yo hasta ahora no lo había visto!!!

    ResponElimina
  9. Gràcies a tots i tot@s, éfectivament, un plat senzill de fer però molt complert per menjar.
    per cert, Manel, què tal les crestes?
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  10. hola dolça, a mi em sembla que torna a ser un plat d'aquells de casa, de sempre, els fideus que es mengen solets i els ossets per a entretenir-se a escurar... boníssim!!!

    Una abraçada

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.