Entrades
Pana cotta de mató amb maduixes caramel·litzades
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Gelat d'albercoc
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Coc tatin de poma caramel·litzada @CookingTheChef (93)
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
crema de carabassa, pastanaga i taronja
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Pak Choi a la planxa amb romesco i gambes
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Lemon Curd
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Ànec a la taronja
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Coca de forner al vermut de Reus @Catalunya Cuina
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Amanida de sardina i cigrons @CookingTheChef
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
galetes integrals amb mel
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Cucurutxo amb poma i botifarra dolça de Girona @GiTour2016
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Arròs integral amb bledes i bolets @Color y Sabor de Temporada
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Coc de clares o coc d'Àngel (92)
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Conserva de pèsols i de carxofa
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Baci de Dama
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions