Mossets de pa amb xocolata, oli i avellanes


Veure receptes a l'Instagram @elena_boir_ i dir-me que les he de fer és un clàssic.  Li agrada tant fer cocs i magdalenes com a mi, i a vegades amb una recepta seva i una meva  juntes surten esmorzars o berenars d'allò més bons.
Avui no han estat uns dolços de forn, han estat uns dolços ràpids, d'aquells que et fan quedar bé i es fan en un tres i no res! Em vaig acabar de decidir quan vaig veure que l'Olga també els va fer... i quan dos persones que segueixes i que t'agrada el que fan han fet la mateixa recepta ja no hi ha motiu per esperar més, no us sembla? Això sí, canviant nous per avellanes i posant una mica d'oove a la xocolata.

Aquí teniu la recepta tal i com l'he feta jo.

Necessitem:
  • Una rajola de xocolata de postres
  • 100g d'avellanes DOP Avellana de Reus
  • 50 g de dauets de pa torrat
  • 2 cullerades d'oove DOP Siurana
Desfem la xocolata a foc ben baixet, o al microones durant 1 minut, i hi barregem bé les dues cullerades d'oli.
En un bol tenim barrejades les avellanes picades grollerament amb els dauets de pa torrat i hi afegim la xocolata desfeta. Ho remenem bé amb una espàtula de fusta.
Anem posant una cullerada d'aquesta barreja dins de paperets de magdalena i els deixem refredar, com que fa caloreta ho posem a la nevera una hora mínim.
Ho traiem dels paperets i ja ho tenim a punt.
Els podem conservar a la nevera uns quants dies en una carmanyola de vidre i anar-los traient a poc a poc amb el cafè.


Temps:
30 minuts  + el temps de refredar-se


Recepta inspirada en:

Comentaris

  1. Me'ls havia perdut al blog de l'Olga i no m'agraden molt. Què tal amb cacau? Besets.

    ResponElimina
  2. Hola, Glòria. t´han quedat molt xulos. Fàcils i bons¡¡¡¡ Petonets.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides