Mossets de pa amb xocolata, oli i avellanes
Veure receptes a l'Instagram @elena_boir_ i dir-me que les he de fer és un clàssic. Li agrada tant fer cocs i magdalenes com a mi, i a vegades amb una recepta seva i una meva juntes surten esmorzars o berenars d'allò més bons.
Avui no han estat uns dolços de forn, han estat uns dolços ràpids, d'aquells que et fan quedar bé i es fan en un tres i no res! Em vaig acabar de decidir quan vaig veure que l'Olga també els va fer... i quan dos persones que segueixes i que t'agrada el que fan han fet la mateixa recepta ja no hi ha motiu per esperar més, no us sembla? Això sí, canviant nous per avellanes i posant una mica d'oove a la xocolata.
Aquí teniu la recepta tal i com l'he feta jo.
Necessitem:
- Una rajola de xocolata de postres
- 100g d'avellanes DOP Avellana de Reus
- 50 g de dauets de pa torrat
- 2 cullerades d'oove DOP Siurana
Desfem la xocolata a foc ben baixet, o al microones durant 1 minut, i hi barregem bé les dues cullerades d'oli.
En un bol tenim barrejades les avellanes picades grollerament amb els dauets de pa torrat i hi afegim la xocolata desfeta. Ho remenem bé amb una espàtula de fusta.
Anem posant una cullerada d'aquesta barreja dins de paperets de magdalena i els deixem refredar, com que fa caloreta ho posem a la nevera una hora mínim.
Ho traiem dels paperets i ja ho tenim a punt.
Els podem conservar a la nevera uns quants dies en una carmanyola de vidre i anar-los traient a poc a poc amb el cafè.
Temps:
30 minuts + el temps de refredar-se
Recepta inspirada en:
Me'ls havia perdut al blog de l'Olga i no m'agraden molt. Què tal amb cacau? Besets.
ResponEliminaAmb cacau perfectes també!
ResponEliminaPrnts
Glòria
Hola, Glòria. t´han quedat molt xulos. Fàcils i bons¡¡¡¡ Petonets.
ResponElimina