Entrades
Bacallà al buit, sous vide, aromatitzat amb farigola @ctc Cooking the Chef
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Dip de carabassa amb formatge crema @L'Esquella
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Cake salat, recepta de Simone Ortega @cookingthechef
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Coca amb crema de formatge @Cadí
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Chutney de ceba
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Terrina de senglar
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Un passeig per la cuina d' Ignasi Domènech @cookingthechef
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Coca d'avellanes a l'estil de La Fatarella
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Crema de carxofes
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Coquelette a la catalana @CtC @JosepRondissoni
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions