Coca amb crema de formatge @Cadí

Tenim  PETIT NEU que  arribat directament de CADÍ . Un formatge  de pasta tova i crosta natural florida de color gris. 
Ens agrada posat al forn i quan està mig desfet sucar-hi pa ... ens agrada molt així, potser és com es gaudeix més d'aquest formatge.

Però avui hem decidit fer-ne unes postres... a veure què us semblen!

Necessitem:
  • 250 g de formatge Petit Neu Cadí
  • 250 g de crema de formatge
  • 150 g de sucre glas
  • 100 ml de nata 35%
  • 1 pasta de full rectangular
  • 1 ou


Comencem fent la crema de formatge:
Tallem el formatge Petit Neu a trossos, el triturem i el barregem amb el formatge crema, la nata i el sucre.
Posem el forn a preescalfar a 200º.
Estirem la pasta de full,  marquem tres parts igual i repartim la meitat de la crema de formatge a la part del mig.
Dobleguem un dels costats de la pasta de full damunt la crema de formatge i la cobrim amb la resta. 
Tapem  amb la pasta de full i segellem els costats amb una forquilla.
Pintem el damunt amb un ou batut. Ho podem decorar amb pinyons, avellanes picades... o senzillament amb unes quantes llavors de sèsam.
Ho posem al forn, que ja tindrem calent, uns 25 minuts o fins que vegem que la pasta de full és cuita i té un bonic color daurat.
Ho deixem refredar damunt una reixeta.

No ho posem a la nevera. És molt més bo menjat tebi o a temperatura ambient.

Si voleu veure més clar el procés de plegar la pasta de full i posar-hi la crema de formatge aquí teniu aquest video-tutorial, però és tan senzill que segur que no us cal 😉


Temps d'elaboració de la recepta:
Fer la crema de formatge - 10 minuts
Muntar la coca - 10 minuts
Forn- 25 minuts

Comentaris

  1. Me encanta, es un postre sencillo para lo riquísimo que debe estar. Estas recetas reposteras son las que me gustan. Y las que gustan en casa, en cuanto llevan queso, el éxito está asegurado. Gracias por compartirlo.
    Un beso,

    ResponElimina
  2. ¡Qué rico! No he probado ese queso pero tiene que estar bien bueno y así en dulce una delicia. Bss guapa!

    ResponElimina
  3. Hola Gloria. Aunque yo no tengo reparos con el queso, salvo los muy fuertes, ya sabes que en casa no son muy dados a ello.
    No he probado ese queso, sí la mantequilla, y como el hojaldre me gusta mucho daría buena cuenta de un respetable trozo de esta delicia.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  4. Ala Gloria que bueno!. Este tipo de dulce me encanta.
    El queso que mencionas de Cadí no lo he visto nunca por mi zona, cuando vivía en Barcelona si recuerdo comprar productos de Cadí.
    Un fuerte abrazo.

    ResponElimina
  5. Mmmmm, me encantan las cocas y la cocina catalana😋, buenocimas recetas, las fotos son para comerlas, seguro que voy a robarte algo....saludos

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides