Dip de carabassa amb formatge crema @L'Esquella

Aquest aperitiu - crema de carabassa amb formatge -   ha sortit publicat a la newsletter de primavera de Làctics L'Esquella. 
Animeu-vos a fer-lo i animeu-vos, si passeu per Bellver, a aturar-vos-hi i conèixer i tastar els seus productes.

És una crema espessa que permet sucar-hi bastonets de pa o de verdures, el que avui es coneix com a “dipejar”.

També permet sucar-la damunt d’una torrada i acompanyar-la de formatges.


Per a “dipejar” 4 persones necessitem:


(Farem servir com a mesura un got)


  • Un got de carabassa escalivada/bullida.

  • 1 all tendre

  • 1/3 del got de formatge crema L’Esquella

  • 1 cullerada de sopa de iogurt natural L’Esquella

  • Oli d’oliva extra verge 

  • Sal, pebre, pebre vermell, una punta de bitxo, fulles de julivert.

Posem la carabassa en un escorredor fins que perdi tot el líquid.

La posem al got de la batedora junt amb el formatge crema i el iogurt, l’all tendre tallat ben petit.

Posem sal, pebres i bitxo i ho triturem tot junt fins aconseguir una crema ben fina.

Es posa en un plat o safata, s’amaneix amb una mica d’oli, pebre vermell en pols i unes quantes fulles de julivert i ja el tenim a punt de portar a taula.


Comentaris

  1. Hola Gloria!. Muy bueno acompañado de unas buenas tostas de pan. Me ha encantado y me ha recordado el pan tan bueno (espero que aún se haga en algunas zonas) que había por toda Cataluña, mi suegro solía traer unas hogazas de pan que estaban de vicio y los borregos para el desayuno con ese toque de anís, me encantaban. Me traes unos recuerdos mas buenos, entre algunas de tus recetas y lo que me viene a la mente cuando entro a visitarte que subidón.
    Un fuerte abrazo.

    ResponElimina
  2. Hola Gloria. Viendo el aspecto que tiene este dip de calabaza con queso la boca se me ha hecho agua porque considero que debe estar delicioso.
    Ideal para tomar como aperitivo mientras se espera la llegada de otro plato delicioso de los que preparas.
    Debe estar riquísimo.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  3. Vaya color que tiene este dip de calabaza, dan ganas de meter trozos de pan, verduras y hasta el dedo!!! Se ve realmente apetecible

    Petons! Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  4. Hola Gloria, una riquísima y fantástica crema, se ve untuosa y tentadora.
    Feliz tarde.

    ResponElimina
  5. Ens portes un dip de luxe! Superbo! I fet amb producte Km0 de gran qualitat.
    M'encanta!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides