Entrades
Macarrons amb ceps i salsa de formatge fresc @L'Esquella
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Flam parisien
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Corassons d'ametlla
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Bundt cake de carabassa i avellanes
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Braç de gitano de nata amb gema cremada
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Panellets, recepta de la Carme Ruscalleda
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Galetes amb cruixent de fruita seca @Làctics l'Esquella
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Flammkuchen
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Ceba adobada
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions
Tatin de carabassó, ceba i formatge
- Obtén l'enllaç
- Correu electrònic
- Altres aplicacions