"TRINXAT" de patates amb ceps i ou.
Ha estat veure l'Ada Parellada per instagram com cuinava amb bolets i treure uns quants ceps del congelador fer aquesta recepta.
Versionar una xef com ella és ser una mica atrevit... però no tenia foie i ho volia fer avui per dinar... segur que amb foie ja és un plat per tocar el cel.
- Patata
- Ceps
- Ou
- Oli
- Sal
Bullim una patata grossa amb pell.
Netegem un cep gros o dos de petits i els tallem a dauets o làmines fines. Els saltegem amb una mica d'oli en una paella i els reservem.
A la mateixa paella amb el mateix oli hi posem la patata i l'anem xafant a mesura que l'anem enrossim, Quan comenci a agafar una miqueta de color hi afegim els ceps i ho acabem d'enrossir tot junt,
Fem un ou ferrat.
Emplatem posant el trinxat sota, l'ou al damunt, unes escates de sal grossa i a gaudir!
Temps d'elaboració:
45 minuts
Font d'inspiració:
Instagram, recepta de l'Ada Parellada (de les tres receptes que fa jo he versionat la del mig)
Hola Gloria. Una buena cocinera se ve cuando con pocos ingredientes prepara un plato de lujo.
ResponEliminaY tú lo has hecho, porque este plato que nos presentas es una maravilla. Solo al verlo ya apetece saborearlo.
Un abrazo.
Vaya plato de lujo ! Con poquitos ingredientes has hecho una receta de 10!besets
ResponEliminaUna combinación exquisita, Glorìa.
ResponEliminaBesos ♥