Tatin de carabassó, ceba i formatge
Avui realment la recepta és senzilla i ràpida, però no per això deixa de ser molt bona.
Continuo amb els formatges que em va proporcionar ACREFA.CAT, avui he fet servir el de l'AUBAGUETA, un formatge cremòs que ens pot recordar al brie. I si, com algú de casa, no sou massa formatgers poder fer-la sense. O una amb i una sense 😏
Necessitem:
- Una làmina de pasta de full
- Un pot de calçot confitats en oli (conserva que faig cada any en època de calçots)
- Un carabassó
- Formatge
- Oli
- Sal
- Pebre molt
Si no tenim calçots confitats tallem una ceba en juliana i la posem en una paella amb una mica d'oli fins que comenci a agafar color. En aquest moment hi afegim el carabassó tallat a rodanxes fines, ho tapem i ho deixem 5 minuts a foc ben baixet.
Ho traurem i ho deixarem refredar una mica. Quan la tatin estigui tèbia i ja no tinguem perill de cremar-nos, la girarem amb cura. Si algún tros de carabassó ens ha quedat fora de lloc, el col·locarem perquè quedi tota la superfície ben coberta.
Mengem-nos-la tèbia, amb una bona amanida de tomaca, sense presses i a la fresca...
Ja veieu... només tinc ganes d'estiu, de poca feina... per tant poso el blog de vacances fins que tingui algun motiu estiuenc per a compartir per aquí, o sinó... fins setembre.
I mentrestant continuarem per l'instagram.
Sera sencilla gloria pero ...seguro que hará un buen bocado.
ResponEliminaUn abrazo.
Una receta deliciosa. Seguro que estaba para chuparse los dedos.
ResponEliminaBesos, feliz fin de semana y verano.
Hola Gloria, mi primera visita a tu cocina y me encuentro con una elaboración de verdura. Soy una apasionada de ellas, aunque en mi dieta habitual no tengo excluida la carne. La receta que compartes es muy fácil de hacer, y como vamos siempre contra-reloj viene fenomenal.😋😋
ResponEliminaFeliz finde. Petonets.😘
Hola Emma,
EliminaBenvinguda a “casa meva”
Contenta de que t’hagi agradat.
Ptnts
Glòria