Macarrons amb ceps i salsa de formatge fresc @L'Esquella
L'Esquella és un projecte familiar que ens apropa la millor qualitat i els sabors més naturals de La Cerdanya.
L'obrador i la botiga estan situats al bell mig del poble de Bellver on podeu coneixer a l'Isabel i al Ramon.
L'Esquella té compromís amb la màxima qualitat, la producció artesanal, Km0, en el producte saludable, amb la protecció del medi ambient.
- Màxima qualitat- Llet recollida diàriament a la granja del Molí de la Clota de Prullans.
- Producció artesanal- Elaboren petites produccions que controlen personalment del principi al final.
- Km0- Utilitzen sempre ingredients de productors locals indicant la seva procedència detallada en el packaging
- Producte saludable- No utilitzen llet en pols, sabortitzants, aromes...
- Protecció del medi ambient - Busquen reduir els residus tant en el procès d'elaboració com en la comercialització.
I com ja sabeu, jo sóc una gran entusiasta d'aquest projecte i dels seus productes, m'agrada col·laborar amb ells i aquesta vegada ho faig amb aquesta recepta, feta amb els seus productes, que ha sortit publicada a la newsletter d'aquest primer trimestre.
Per a quatre persones necessitem:
- Macarrons ben gruixuts, 10 per persona.
- Una terrina de formatge crema @LàcticslEsquella
- Llet fresca @LàcticslEsquella
- Un quart d'una Filada de @LàcticslEsquella tallada a daus petits.
- Cep, tallat a trossos.
- 1 ceba mitjana
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
- Pebre blanc molt
Bullim els macarrons en abundant aigua amb sal durant 18 minuts (seguiu les instruccions que hi digui al paquet de la pasta perquè quedi al dente). Després els escorrem i els refredem sota el raig de l'aixeta.
Tallem la ceba ben petita i la sofregim en oli fins que comenci a agafar color, hi afegim els trossos de cep i ho coem tot junt fins que estigui cuit.
Posem un parell o tres de cullerades de formatge crema i, a foc ben baixet, ho remenem i hi anem posant llet, de mica en mica, fins aconseguir una salsa amb una textura similar a la de la beixamel lleugera.
Salpebrem.
Agafem quatre cercles d'emplatar i col·loquem 10 macarrons dins de cadascun, drets. Hi aboquem la salsa que hem fet al damunt i ho acabem amb els daus de Filada.
Traiem els cercles i ja ho podem portat a taula.
Que rico plato y me encanta como has servido la pasta!
ResponEliminaBesos
Has preparat un plat 🔝amb un producte excepcional #km0
ResponEliminaM'encanta el plat i m'encanta la filada!
Petonets,
Olga
Quina recepta més bona. Qualitat, sabor y bona presentació per a que entre en primer lloc pels ulls.
ResponEliminaBesets.
Hola Gloria. No soy muy de poner queso en salsa, aunque eso no quiera decir que si la hay en un plato no lo pruebe, pero no es que pierda el sentido por ello.
ResponEliminaNo obstante te diré que de estos macarrones iba a dar buena cuenta ya que además de una presentación muy original el plato debe ser todo un espectáculo.
Tentador.
Un abrazo.
Con un queso de esta categoría que nos cuentas tiene que quedar un plato de pasta riquísimo, me encantaría probarlo
ResponEliminaPetons! Bon cap de setmana!