Bunyols de iogurt @Làctics l'Esquella
Aquests dies fa fred i ve molt de gust una bona tassa de xocolata calenta... i per sucar? xurros, melindros, pa torrat... o aquests bunyols fets amb iogurt de Làctics l'Esquella.
Amb aquesta recepta col·laboro al BUTLLETÍ de l'ESQUELLA d'aquest hivern.
Necessitem:
- 125 g de iogurt @L’Esquella
- 1 ou
- 150 g de farina
- 1 culleradeta de llevat químic.
- Oli suau per fregir
Batem l’ou junt amb el iogurt, afegim a poc a poc la farina barrejada amb el llevat.
Hem d’aconseguir una massa homogènia sense grumolls.
La posem dins una mànega pastissera.
Posem en un pot una mica d’oli i l’escalfem, no ha de fumejar ja que se’ns cremarien els bunyols.
Els anem fregint, quatre o cinc cada vegada, posant-los a l’oli calent amb l’ajuda de la màniga pastissera (fem-los més o menys tots de la mateixa mida)
Sabrem que són cuits perquè ells sols donen el tomb dins l’oli i es dauren per tots els costats.
Els traiem, els deixem damunt un paper de cuina i els arrebossem amb sucre.
Suquem-los a la xocolata calenta, feta amb llet de Làctics l'Esquella i tindrem un berenar d'aquells que ajuden a fer passar el fred.
Temps:
Fer la massa - 15 minuts
Fregir- 15 minuts
Total: Mitja hora
Hola Gloria!. La verdad es que una buena taza de chocolate acompañada de estos buñuelos te reanima, qué bueno.
ResponEliminaUn fuerte abrazo.
Desde luego que apetecen esos nuñuelos con un chocolate es una delicatessen.
ResponEliminaPetons
Hola Gloria,
ResponEliminaparece mentira que con tan solo esos ingredientes, salga algo tan delicioso.
Y si es acompañado de un buen chocolate, mucho mejor.
Besos ♥
Gloria, hoy nos dejas unos buñuelos buenísimos y originales. Un beso
ResponEliminaHola Gloria. Con el tiempo que estamos teniendo, bastante frío, unos buñuelos como los que has hecho en buena compañía de un chocolate o de un café, hace que el frío desaparezca y que el cuerpo se entone.
ResponEliminaDan ganas de comer más de uno 😂😂.
Un abrazo.
Hola. Gloria. Avui ens has delectat amb uns bunyols excel·lents. m'encantaria poder assaborir-ne un amb aquesta xocolata. Una forta abraçada.
ResponEliminaMadre mía, qué pintaza tienen estos buñuelos, nunca los he hecho con yogur, apuntada queda la receta
ResponEliminaPetons!
¡Hola, Gloria! Unos buñuelos muy tentadores. El toque de chocolate me parece genial para sucar y sucar.
ResponEliminaFeliz tarde. Bstes.