GALETES GINGERBREAD MAN #INTERNATIONALDAY #GingerbreadManInternationalDay
La decoració de les galetes no va massa amb mi, és per això que he decidit fer diferents presentacions, tal com surten del forn, empolvorades amb sucre glaç, amb xocolata per sota i amb una "galeta de xocolata" enganxada al damunt.
La massa la he fet amb aquesta recepta que fa anys que tinc publicada, és la que faig sempre i ens agrada. També en faig unes posant oli a la massa, enlloc de mantega, que ens agraden molt, però la galeta no queda tan ben dibuixada amb el motlle, per això avui he fet la que des del 2011 tinc al blog.
Us explico com he fet els gingerbread amb la galeta de xocolata:
Necessitem, per a 10 galetes :
- 10 galetes amb forma d'homenet
- Una rajola de xocolata de postres
- Quatre cullerades d'oli
- Un full de paper sulfuritzat
- El tallador amb forma d'homenet que heu fet servir per fer les galetes
- Una bona dosi de paciència
Desfem la rajola de xocolata a foc molt baix , quan la tinguem desfeta hi afegim, a poc a poc, remenant enèrgicament, l'oli.
Ho aboquem damunt el paper sulfuritzat i ho escampem fent una planxa prima, el més uniforme possible.
La deixem refredar.
Quan sigui freda i hagi près, de manera que quan la toquem no hi quedin els dits marcats és el moment de tallar els homenets de xocolata.
Una vegada tallats, els aixequem del paper amb molta cura i els posem damunt la galeta, on hi haurem posat unes gotes de xocolata fosa calenta que ens faran de cola d'enganxar.
Me encanta el cortador y me encanta cómo te han quedado las galletas, las veo estupendas, por cierto, decorar galletas tampoco es lo mío, de todas formas veo que no te ha hecho falta, porque el resultado final es estupendo
ResponEliminaPetons!
Hola Gloria. Las galletas te han quedado sensacionales. Me pasa como a ti, para decorar cualquier cosa soy un desastre, pero a ti te han quedado geniales, seguro que si lo intento yo más de una saldría manca 😂😂.
ResponEliminaUnas galletas estupendas y seguro que deliciosas de sabor.
Un abrazo.