Bombons de xocolata @CooperativesAgràriesdeCatalunya #RevistaAGRO @uniogrup



Porto uns dies en contacte amb la Federació de Cooperatives Catalanes per fer una col·laboració amb la revista   AGROactivitat. Em proposen fer una recepta amb productes d’una cooperativa de proximitat.



Si pensem amb la comarca del BAIX CAMP ens ve al cap la fruita seca, l’oli i el vi... i aquests tres productes són els que m’han fet arribar a través d’ UNIÓ GRUP ... i amb l’oli i les ametlles he fet la recepta.


Per a 20 bombons necessitem:

Una rajola de 200 g de xocolata de postres
Quatre cullerades d’oli OLEAURUM
20-25 ametlles 
Dues o tres preses de xocolata blanca, opcional.
Un motlle de silicona per a fer els bombons

Desfem la xocolata blanca, al bany maria i la posem en un bol amb una cullerada d’oli. 
Pinzellem el motlle de silicona amb l’ajuda d’un pinzell de silicona.
Mentrestant desfem la xocolata negra i tallem, damunt una fusta, amb l’ajuda d’un ganivet ben esmolat, les ametlles. També ho podem fer amb un cop de robot de cuina, però han de quedar els trossos grossos ja que s’han de “trobar” dins els bombons.


Una vegada tenim la xocolata desfeta hi anem afegint a poc a poc l’oli, remenant bé perquè quedi ben integrat. Quan veiem que  ja no es barreja bé no n’hi posem més.
Posem la xocolata en una mànega pastissera i omplim els motlles fins la meitat, al damunt hi posem ametlla picada i ho acabem amb xocolata.
Donem uns copets suaus al motlle damunt el taulell de cuina perquè no hi quedi cap bombolla d’aire i ho posem a la nevera a refredar.
En un parell d’hores els podem desemmotllar i els tenim a punt per portar a taula.
                             

De sempre sabem que el vi negre i la xocolata mariden molt bé... doncs avui us proposo aquests bombons amb una copa de PERLAT DOMontsant de Cellers Unió...  o sinó amb una tassa de cafè.


Recepta molt agraïda de fer, gens complicada i que ens farà quedar molt bé.


Ha estat un plaer  fer aquesta recepta per a  la revista   AGROactivitat de la Federació de Cooperatives Catalanes. Treballar amb producte de proximitat i de qualitat   sempre és el millor.



Temps:
Preparació ingredients: 10 minuts
Desfer la xocolata: 10 minuts
Muntar els bombons: 20 minuts
Refredar: 2 hores

Total: 40 minuts + 2 hores 

Comentaris

  1. ¡¡Hola Glòria!! Con lo que me gusta a mí el chocolate y me traes unos bombones que quitan el sentido. Me encanta su forma, de corazón, su interior de almendra y ese efecto marmolado tan bonito. Y con buenos productos, pues que son de 10. Besitos.

    ResponElimina
  2. Hola Gloria!. Pues tienen una pinta espectacular y segurísima que un buen bocado.
    Un fuerte abrazo.

    ResponElimina
  3. Gloría, qué ricos!!
    Me parecen un bocado delicioso que apetece a cualquier hora.

    Besos ♥

    ResponElimina
  4. ¡Hola, Gloria! Hoy nos traes unos bombones de categoría riquísimos. Soy chocolatera, y me encanta la fusión de chocolate y aceite. Fantástico.
    Feliz domingo. Bstes.

    ResponElimina
  5. Hola Gloria. Estos bombones están como para no dejar ni señal. Me gusta el chocolate aunque no me prodigo mucho en comerlo, mi mujer lo hace por mí 😂😂, es chocoadicta 😂😂.
    Pero te aseguro que de estos bombones, si los tuviera delante, iban a quedar muy pocos. La boca se me ha hecho agua al imaginar su sabor.
    Un abrazo.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides