Bombons de foie i avellanes
Quan una recepta és bona, fàcil i et fa quedar bé és una recepta candidata per ser publicada al blog
Aquests bombons salats compleixen tots els requisits, així que aquí els teniu.
Necessitem, per a 16-18 unitats:
- 16 -18 avellanes torrades i pelades
- 100 g de foie Mi-Cuit
- Avellanes garrapinyades picades
Amb una cullereta de postre fem una boleta de foie, hi posem una avellana al mig i li donem forma rodona.
Ho arrebossem amb les avellanes garrapinyades que tenim picades.
Ho deixem a la nevera fins el moment de portar-ho a taula.
Si voleu fer les avellanes garrapinyades aquí us explico com fer-les, només cal que agafeu unes avellanes DO Avellana de Reus i seguir el procediment que us explico. Una vegada les tingueu fetes i estiguin fredes en piqueu unes quantes, de manera desigual, que quedin trossos més grossos ja que donen un punt cruixent molt bo als bombons, i ho reserveu per fer l'arrebossat.
I si em voleu escolar, feu-ne unes quantes més i les deseu en un pot de vidre... són boníssimes!
Hola Gloria!. Pues no deben de estar nada mal estos bombones, diferentes pero seguro que hacen un buen bocado.
ResponEliminaQue suerte poder disponer de avellanas de tu zona, me encantan hasta crudas pero si no me garantizan que son del terreno prefiero no comprarlas, las avellanas y ningún otro fruto seco que se haga aquí.
Un fuerte abrazo.