Salsa de cireres al vermut acompanyant una panna cotta #INTERNATIONAL DAY


Avui us porto una salsa de cireres, que la podem fer servir per acompanyar salat o dolç... amb aquesta pannacotta ha quedat molt bona, però amb un magret d'ànec, un bon filet de vedella o un tall de bacallà també hi queda perfecte.

 Per fer-la necessitem:

  • 250g de cireres espinyolades
  • 1 cullerada de sucre moré
  • Una tassa de cafè de vermut vermell /reserva
  • Un pols de pebre negre
  • Si la volem fer servir amb salat - un pessic de sal


Posem en un cassó les cireres amb el sucre i a foc ben baixet, anem remenant fins que el sucre es desfaci, aleshores hi afegim el vermut i ho deixem coure uns 10 minuts fins que hagi reduït i tingui consistència de melmelada. 
Salpebrem si la volem fer servir en salat.
Si la volem per dolç només hi posarem un polsim de pebre.
La panna cotta  l'hem aromatitzat amb una miqueta de vermut, per donar-li un toc una mica diferent i a més perquè trobem que lliga molt amb les cireres.


Amb aquesta recepta m'uneixo al DIA INTERNACIONAL de les CIRERES, que és avui 16 de juliol #CerezasINTERNATIONALday i participo al @retointernationalday




Aquí trobareu totes les receptes amb cireres que avui s'han publicat amb aquest motiu.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides