Tatin d'albergínia amb mató @Làctics L'Esquella

 Estiu!

Newsletter de Làctics l'Esquella


Recepta amb mató, amb producte de temporada, senzilla de fer i que pugui servir per als sopars a la fresca que ara comencen a venir tant de gust.


Aquesta tatin té tot el que ens hem proposat, amb mató és molt bona, però si la voleu fer més vegades i variar una mica podeu posar-hi unes llenques de formatge de cabra curat al moment de treure-la del forn o uns encenalls de pernil o una mica de foie ratllat ... o sola... però avui feu-la amb mató del bo, el millor, el de Làctics l'Esquella!




Necessitem:
1 albergínia
Vinagre agredolç o balsàmic de Mòdena
Sal
Pebre
Mel
1 làmina de pasta de full rodona
Un motlle rodó
Mató @Làctics l’ Esquella


Posem el forn a preescalfar a 200º

Al motlle hi posem un raget de vinagre i un parell o tres de cullerades de mel , ho repartim bé perquè quedi ben coberta tota la superficie.
Tallem l’albergínia a rodanxes fines i les anem posant, cobrint tota la base del motlle. 
Salpebrem.
Posem la pasta de full al damunt , premem bé els cantons cap dins el motlle i ho enfornem 20-25 minuts o fins que vegem que està cuita.
La traiem del forn, deixem que es refredi una mica i la girem damunt la safata on la volem servir.


Posem el mató, de manera generosa, per damunt l’abergínia.

Servim tèbia.







Comentaris

  1. Hola Gloria!. La berenjena es la verdura de verano que mas me gusta, tu plato de hoy volaba enseguida, debe de estar muy pero que muy bueno.
    Un fuerte abrazo.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides