Carpaccio de carabassó amb albercocs
Us animeu?
Necessitem :
- Un carabassó petit per cada ració
- Un parell o tres d'albercocs per persona (o una nectarina per cada dos).
- Unes quantes fulles d'espinacs o rúcula o canonges...
- Una culleradeta de pinyons per persona.
- Oove
- Vinagre agredolç
- Sal grossa
Tallem el carabassó, amb pell, ben fi, el rentem i el deixem que perdi tota
l'aigua, una bona estona en un escorredor.
Mentrestant tallem els albercocs a talls fins. Torrem els pinyons,
lleugerament en una paella, sense gens d'oli, Netegem i tallem les fulles
d'espinacs en juliana fina.
Preparem l'amaniment amb un parell de talls d'albercoc, un bon raig d'oli,
una mica de vinagre (al gust) triturant-ho amb la batedora.
Comencem a muntar el plat posant una capa de rodanxes de carabassó i
al damunt hi posem els talls d'albercoc.
Amanim i ho deixem uns 20 minuts ( + o -) perquè es confiti una
mica.
Hi afegim els espinacs talladets, uns quants pinyons i ho salem amb escates
de sal grossa.
Amb aquesta proposta participo al repte mensual @Color y Sabor
de temporada que ens ha proposat cuinar amb carabassó.
Un carpaccio molt fres i bo.
ResponEliminaSenzill I bo!
ResponEliminaMira que ens agrada el carpaccio de carbassons però amb albercocs mai l'havia vist. Com que no tinc albercocs, ho probaré amb les nectarines!
ResponEliminaUna abraçada,
Palmira
Fet avui i ens ha encantat !! A veure com quedarà amb préssec més entrat l'estiu!
ResponEliminaGràcies per la recepta!
Palmira
Segur que boníssim també Palmira.
EliminaContenta de que l'hagis fet i us hagi agradat
Ptnts
Glòria
Qué bueno, me encanta cómo has combinado los dos ingredientes. Un beso
ResponElimina