Carpaccio de carabassó amb albercocs



Tenim carabassons directes del pagès. No només farem cremes, qaprofitem que són frescos i tendres per fer carpaccio i com que ara encara trobem albercocs o sinó ho podem fer amb nectarines...un primer plat  sa, bonic, fresc que agradarà i sorprendrà.
Us animeu?

Necessitem :
  • Un carabassó petit per cada ració
  • Un parell o tres d'albercocs per persona (o una nectarina per cada dos).
  • Unes quantes fulles d'espinacs o rúcula o canonges...
  • Una culleradeta de pinyons per persona.
  • Oove
  • Vinagre agredolç
  • Sal grossa


Tallem el carabassó, amb pell, ben fi, el rentem i el deixem que perdi tota l'aigua, una bona estona en un escorredor.
Mentrestant tallem els albercocs a talls fins. Torrem els pinyons, lleugerament en una paella, sense gens d'oli, Netegem i tallem les fulles d'espinacs en juliana fina.

Preparem l'amaniment amb un parell de talls d'albercoc, un bon raig d'oli, una mica de vinagre (al gust) tritrurant-ho amb la batedora.

Comencem a muntar el plat posant una capa de rodanxes de carabassó i  al damunt hi posem els talls d'albercoc. 

Amanim i ho deixem uns 20 minuts ( + o -) perquè es confiti una mica. 
Hi afegim els espinacs talladets, uns quamts pinyons i ho salem amb escates de sal grossa.


Amb aquesta  proposta  participo al repte mensual @Color y Sabor de temporada que ens ha proposat cuinar amb carabassó.







Comentaris

  1. Mira que ens agrada el carpaccio de carbassons però amb albercocs mai l'havia vist. Com que no tinc albercocs, ho probaré amb les nectarines!
    Una abraçada,
    Palmira

    ResponSuprimeix
  2. Fet avui i ens ha encantat !! A veure com quedarà amb préssec més entrat l'estiu!
    Gràcies per la recepta!
    Palmira

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Segur que boníssim també Palmira.
      Contenta de que l'hagis fet i us hagi agradat
      Ptnts
      Glòria

      Suprimeix
  3. Qué bueno, me encanta cómo has combinado los dos ingredientes. Un beso

    ResponSuprimeix

Publica un comentari

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides