Arròs de confinament @Color Y Sabor de Temporada
Amb una mica de bròcoli, unes penques de bleda, sofregit de calçots i alls tendres, pastanaga, uns tomàquets cirerol i arròs integral Molí de Rafelet hem fet un arrós de confinament que per un moment ens ha fet oblidar que estàvem tancats a casa😋
Avui no us posaré quantitats ja que es tracta d'un arròs que ha sortit del que quedava a la nevera, per tant tot una mica a ull!
Necessitem:
- Arròs integral, una mesura per persona)
- Bròcoli
- Penques de bleda
- Calçots
- Alls tendres
- Pastanaga
- Tomàquets cirerols
- Oove
- Sal
- Julivert
- Una punteta de cc de carn de pebrot de fer romesco
Comencem tallant, per separat, totes les verdures ben petites, menys el bròcoli que l'hem separat en branquetes.
Tallem julivert ben petit i el reservem.
Bullim l'arròs integral tal com ens indica el paquet. Una vegada cuit el colem, rentem i refredem.
En una cassola amb oove posem a sofregir els calçots i els allets tendres, quan comencin a agafar color hi afegim la pastanaga i ho fem coure tot junt fins que es comenci a caramel·litzar. Hi posarem les penques de bleda i el bròcoli, ho farem coure uns 5 minuts tot junt, a foc ben baixet, remenant-ho de tant en tant.
Traiem el bròcoli , hi afegim l'arròs, la miqueta de pebrot de fer romesco i ho sofregim a foc mig, sense deixar de remenar fins que l'arròs comenci a tenir un bonic color daurat. Aleshores hi afegim els tomàquets cirerols tallats pel mig, un bon pessic de julivert i el bròcoli que tenim reservat.
Seguim remenant fins que vegem que la pell dels cirerols es comença a separar.
Apaguem el foc, deixem reposar l'arròs un parell de minuts i ja el podem emplatar.
Una proposta molt senzilla pel @Color y Sabor de Temporada d'aquest mes d'abril.
cc = cullereta de cafè
Mmm...quin superarròs més bo t'ha quedat!!!
ResponEliminaNo estàs tancada...estàs protegida! Prent-ho així!
Molts petons i una abraçada forta!
Olga
Tancada o protegida l'arròs va quedar...boníssim!
EliminaPTNTS
Glòria
Como me gusta un arroz de aprovechamiento, al final son los que más ricos quedan, tal vez sea por el interés que ponemos en que no lo parezcan, tratamos con mayor esmero su elaboración y eso se nota en el resultado. Yo no utilizo nunca arroz integral porque no gusta a mis catadores oficiales, que si por mi fuera no lo dudaría. Te ha quedado buenísimo.
ResponEliminaUn beso
Lola, al pricipio les costaba el arroz integral...però poco a poco se han ido acostumbrando y ahora lo encuentran más sabroso heheh
EliminaPTNTS
Glòria
Un bon aròs, mmm
ResponEliminaUau aquest arròs de confinament, ai d'aprofitament! Amb verduretes mmmm
ResponEliminaAprofitament confinat Marta heheh
EliminaPTNTS
Glòria
Que bien aprovechado esta este arroz 👍yo me comería sin reparo un plato 😉besinos
ResponEliminaHolaaaa!!! quin arros mes boooo !!!! amb verduretes , mi apunto ,segur que no a quedat res a la casola.
ResponEliminaPetonsss.
Hola Gloria. Espero que te encuentres bien.
ResponEliminaSeguimos confinados y ya son 42 días y aún faltan dos semanas para que se pueda salir, al menos algunos 🤣🤣 y ya veremos.
Me gusta mucho el arroz y al igual que tú suelo prepararlo, en muchas ocasiones, aprovechando cosas que tengo en el frigorífico y que al final se obtienen unos platos estupendos.
Y esto es ni más ni menos lo que has conseguido, un arroz de confinamiento y de aprovechamiento que es una verdadera delicia. Un arroz de rechupete.
Un abrazo y cuídate.
Impresionante este arrocito. Un beso
ResponEliminaMuchas gracias Andrea.
EliminaPTNTS
Glòria
Quin goig que fan aquests arrossos de confinament :o) Tots hi posem molta imaginació i els resultats són màgics!
ResponEliminaBon cap de setmana,
Palmira
La màgia de la cuina confinada!
EliminaPtnts
Glòria
Quin arros reina!!! Jo vull un tupper. Petons
ResponEliminaDoncs l'hauré de repetir Núria!
EliminaPTNRS
Glòria