Coc de xocolata i vi dolç
Dies enrere vam ser pel Priorat. Sempre que hi anem aprofitem per passar per Porrera i anar a Cal Pla a buscar garnatxeta dolça. Ens la venen a dojo, en garrafa de plàstic i quan arribem a casa l'envasem en vidre i la gaudim en postres i sobretaules llargues.
I amb aquest vi dolç he fet un altre coc... versionant el coc de xocolata i vi negre que anys enrere em va ajudar a fer la meva neboda.
A veure que us sembla!
Necessitem:
I amb aquest vi dolç he fet un altre coc... versionant el coc de xocolata i vi negre que anys enrere em va ajudar a fer la meva neboda.
A veure que us sembla!
Necessitem:
- 1iogurt natural
- 1 mesura (l'envàs del iogurt) de garnatxeta dolça
- 6ous
- 120ml d'oove
- 200g de sucre
- 3 cullerades ben plenes de cacau en pols sense sucre
- 250g de farina
- Un sobre de llevat químic
Posem a preescalfar el forn a 200º
Barregeu en un bol la farina, el llevat i el cacau
Muntem els ous amb el sucre a punt de cinta ben fort. Després baixem la velocitat del batedor del varetes , de la KA o del robot que feu servir i aneu afegint el iogurt, l'oove, i la barreja de la farina tamissant-la.
Preparem el motlle amb esprai o amb una mica d'oli i farina, hi aboquem la barreja i la posem al forn, només per sota uns 30 minuts.
Punxem per veure si està ben cuit. El desmotllem i deixem refredar damunt una reixeta.
L'acompanyem amb una copeta de garnatxeta dolça i segur que tenim una sobretaula llarga , agradable, amb molts riures i amb molt de gust.
Qué preciosidad y que rico tiene que estar!!!
ResponEliminaEl vino Priorat es el segundo de mis favoritos, como primero tengo el Campo de Borja.
Los dos son vinos que se adaptan a mi paladar.
Besos
Muy rico y bonito, yo también tengo este molde y quedan los bizcochos muy bonitas, besos
ResponEliminaUna deliciosa coca de chocolate, me encanta y con el vino tiene que tener un puntito muy bueno.
ResponEliminaBesoss
Hola Gloria. A ver si para otra ocasión y esperemos que tarde, los responsables de bautizar las borrascas no les ponen nombres tan bonitos como el tuyo. Es imperdonable.
ResponEliminaY tampoco tendría perdón no probar un trozo de este bizcocho porque leyendo los ingredientes que lleva ya se intuye que debe ser una verdadera delicia. Sin haberlo probado me ha encantado así que imagina si hubiera tenido la suerte de tener un trozo delante. entonces si que si que sería una gloria.
Un abrazo.
Els cócs amb vi són 🔝🔝 Aquest teu es veu impressionant! I deu tenir un gustet...deliciós! Qui pogués tastar-lo!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Amb garantía dolç a! Apunto Cal Pla, per fer visita! I el bundt genial!
ResponEliminaPtnts i cuida't moooolt
Quina deliciaaaa, i aixi presentada tot un plaer, toca tenir aquesta recepta en compte!!!!
ResponEliminaHola Gloria, recuerdo que de pequeña en casa hacían el "coc", no había vuelto a oír mencionarlo, era una especie de bizcocho que según decían se hacía muy rápido, este tuyo con ese molde te ha quedado espectacular, imagino la alegre tertulia a su alrededor y si encima lo acompañábais con la garnatxeta dolça, no hay mas que decir. Un beso
ResponEliminaHola Pilar.
EliminaNosaltres als "bizcochos" els anomenem cocs.
M'imagino que el que fèieu a casa era el coc ràpid, el del iogurt...es fa en un pim-pam i sempre surt bé.
Ptnts
Glòria
Apuntada recepta! Aquestes receptes amb una garnatxa dolça són una delícia!!!
ResponEliminaI apuntat destí per a propera visita al Priorat!
Ptnts