Amanida de maduixes i gambes @Color y Sabor de temporada
22 d'abril...us porto una recepta amb maduixes dins la cita mensual @Color y Sabor de Temporada , un plat senzill de fer, refrescant , sa i de temporada.
Per a quatre persones necessitem:
- Una ceba tendra
- 400g de cues de gambes pelades (poden ser congelades)
- 250g de maduixes
- 4 ràvens
- oove
- sal
- vinagre de Xerès (Paula Coll)
- Brots tendres, de rave
Tallem les cues de gambes a dauets i les posem en un bol. Les amanim amb oli i un parell de cullerades de vinagre, ho remenem bé i ho deixem mitja hora.
Tallem la ceba i els ràvens en brunoise i ho posem en un altre bol.
Netegem les maduixes, les tallem a dauets i les afegim.
Passada la mitja hora agafem les cues de gambes i les posem en un colador perquè perdin tot el líquid.
Ho barregem tot bé, ho salem i ho emplatem. Podem fer una muntanyeta amb l'amanida o servir-la ajudant-nos d'un cercle d'emplatar.
Ho amanim amb una barreja d'oli i una cullerada de vinagre. Hi posem uns brots tendres i unes maduixes al damunt i ja ho tenim a punt de portar a taula.
Comença el bon temps, comencen a venir de gust les amanides i les que porten fruita sempre triomfen, no us sembla?
M´ha agradat molt la teve amanida, molt bon repte. Petons
ResponEliminaM'encanta la teva recepta. Les amanides amb fruita son sensacionals. Petons.
ResponEliminaSenzilla i deliciosa. No cal res més. M'encanta la combinació.
ResponEliminaBesets.
Un plat sa i delicios 😙👏👏👏👏
ResponEliminaUna amanida...genial! M'agrada la combinació!
ResponEliminaPetonets i molt bona setmana,
Olga
Es una ensalada que entra per la vista, que bona!! :)
ResponEliminaUna buena ensalada que gusta si o si.
ResponEliminaFeliç Sant Jordi
No sería la primera vez que pusiera fruta en la ensalada porque me encanta incluirla en casi todo, en este plato va como anillo al dedo, sabor y color van de la mano. Preciosa.
ResponEliminaUn beso.
M'agraden molt les maduixes a les amanides però crec que amb gambes mai n'he menjat... Ara ja sé que dinarem avui!
ResponEliminaPetons,
Palmira
Hola Gloria. Una ensalada con mucho color y por supuesto también con mucho sabor. Unos ingredientes que me gustan de cualquier forma aunque tengo que decirte que fresas nunca las he puesto en ensalada jj. Otra manera más de saborearlas.
ResponEliminaEsta ensalada tiene que estar exquisita, no me cabe duda.
Espero que hayas disfrutado de estos días con o sin lluvia jj, por aquí bastante.
Un abrazo.
Deliciosa esta ensalada con toque frutal!
ResponElimina