Licor de taronja

A casa agrada el limoncello i hem volgut provar de fer-lo amb taronges. 
Com li hem de dir taroncello, licor de taronja, orancella?

Necessitem:
  • 8 taronges ecològiques, sense tractar
  • 1 litre d’alcohol alimentari de 96º
  • 1 branca de farigola fresca
  • 750g de sucre
  • 1´5 l d’aigua mineral.




Rentem bé les taronges i les pelem, només la part taronja de la pell, res de part blanca.
Les posem, junt amb la branca de farigola, en un pot de vidre, a macerar. Ben tapat i a les fosques ho tenim un mínim de 20 dies.

Passat aquest temps fem un almíbar amb l’aigua i el sucre i el deixem refredar.

Filtrem l’alcohol, que té un bonic color ataronjat, i el barregem amb l’almíbar fred. El posem en ampolles de vidre, les tapem bé i les deixem reposar un parell de setmanes.

Passat aquest temps posem les ampolles a la nevera i com un xupito, ben fred o amb uns quants glaçons...sobretaules d’estiu a la fresca.

Comentaris

  1. Impressionant aquest licor cassolà! Encara tinc pendent el limoncello fet a casa però m'apunto aquesta recepta també!!
    Petons i bones vacances!
    Palmira

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Palmira. Va ser aprofitar taronges ecològiques i va sortir ben bo també.

      Ptnts
      Glòria

      Elimina
  2. Mmm crec que em costaria decidir entre el limoncello o aquest! Prenc nota!
    Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo no em decideixo per cap dels dos...però ja saps que a casa meva el limoncello agrada...i aquest també!

      Ptnts
      Glòria

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides