Licor de taronja
A casa agrada el limoncello i hem volgut provar de fer-lo amb taronges.
Com li hem de dir taroncello, licor de taronja, orancella?
Necessitem:
- 8 taronges ecològiques, sense tractar
- 1 litre d’alcohol alimentari de 96º
- 1 branca de farigola fresca
- 750g de sucre
- 1´5 l d’aigua mineral.
Les posem, junt amb la branca de farigola, en un pot de vidre, a macerar. Ben tapat i a les fosques ho tenim un mínim de 20 dies.
Passat aquest temps fem un almíbar amb l’aigua i el sucre i el deixem refredar.
Filtrem l’alcohol, que té un bonic color ataronjat, i el barregem amb l’almíbar fred. El posem en ampolles de vidre, les tapem bé i les deixem reposar un parell de setmanes.
Passat aquest temps posem les ampolles a la nevera i com un xupito, ben fred o amb uns quants glaçons...sobretaules d’estiu a la fresca.
Impressionant aquest licor cassolà! Encara tinc pendent el limoncello fet a casa però m'apunto aquesta recepta també!!
ResponEliminaPetons i bones vacances!
Palmira
Gràcies Palmira. Va ser aprofitar taronges ecològiques i va sortir ben bo també.
EliminaPtnts
Glòria
Mmm crec que em costaria decidir entre el limoncello o aquest! Prenc nota!
ResponEliminaPetonets
Jo no em decideixo per cap dels dos...però ja saps que a casa meva el limoncello agrada...i aquest també!
EliminaPtnts
Glòria