Mostassa
Feia dies que em rondava pel cap i la setmana passada vaig anar a comprar midó a ANEM AL GRA i vaig sortir amb 100g de grans de mostassa.
La recepta ja la tenia triada, aquesta de la Sandra i el resultat aquí el teniu.
- 50g de mostassa blanca
- 150g d'un bon vinagre de poma (en el meu cas ha estat el SUMMUM Poma ECO d'ACETUMFLUMEN)
- 2 cullerades de sucre morè
- 1 culleradeta de sal
- 2 culleradetes de cúrcuma
Posem tots els ingredients dins d'un pot i el deixem tapat 72 hores a la nevera.
Ho posem tot al bol de la TMX (o qualsevol batedora que tingueu) i ho tritureu bé. Si la voleu ben fina la tritureu més, sinó, la podeu deixar una mica "basta", tipus mostassa antiga i hi trobareu algun gra a mig triturar...a mi m'agrada .
La posem en un pot i la deixem 15 dies a la nevera, aixi perdrà una mica l'amargor que té just acabada de fer.
Ara a fer-la servir.
Quina gran recepta! Tot un luxe poder consumir mostassa feta per un mateix!
ResponEliminaQuin color més bonic té!
Petonets i molt bona setmana,
Olga
de tan fàcil que és fer-la em faig la pregunta de com és que no ho havia provat abans! heheheh
EliminaPTNTS
Glòria
Des de que la faig a casa, no n'ha entrat cap altre! La faig una mica diferent! I encara no he trobat el punt de la mostassa antiga (ja el trobaré!!)
ResponEliminaQuan se m'acabi hi afegeixo cúrcuma!!
Ptns
La tens publicada Marta? La miraré. Aquesta la trobo un punt massa forta...he de seguir provant.
EliminaPTNTS
Glòria
Gloria esta claro que con mostaza casera sera mucho mejor que la industrial.feliz semana.Bss
ResponEliminaWuauuu es fantástico hacer tu propia mostaza casera!!
ResponEliminaBesos
Mira, jo també la tinc a pendents i tinc ganes de fer-la a l'estiu quan comença l'època de les BBQ a aquí a les terres fredes! :) M'agrada la idea de la cúrcuma... ho tindré present.
ResponEliminaPetons
Hola Gloria. Nunca he hecho este tipo de preparaciones. Veo que utilizas mostaza para hacerla casera. Supongo que habrá diferencia tanto en sabor como en textura no? La cúrcuma le ha debido dar un estupendo sabor.
ResponEliminaUn abrazo.