Gin tònic al plat @CookingTheChef
Vaig veure el Gin tònic al plat del restaurant Akelare i em vaig decidir a fer-la.
A veure que us sembla la meva versió... perquè he tingut la gosadia de fer un petit canvi.
Per al gin tònic
- 5 fulles de gelatina
- 36cl de tònica
- 1/2 dl de ginebra
- 250g de suc de llimona
- 250g de sucre
- 1/2 litre d'aigua
- 2 clares d'ou
- Maduixes
- Fruites vermelles
- Ratlladura de llimona
Fem el gin tònic:
Posem les fulles de gelatina en remull en aigua freda i una vegada estigui ben hidratada la desfem amb la meitat de la tònica calenta.
Hi afegim la resta de la tònica , a poc a poc, mirant que no faci bombolles i la ginebra.
Ho posem en motlles i ho deixem quallar a la nevera.
Fem el sorbet de llimona:
Posem el recipient de la geladora al congelador.
Bullim l'aigua amb el sucre i la deixem refredar. Hi afegim el suc de la llimona.
Ho posem a la geladora i quan faci uns 10 minuts hi afegim les dues clares a punt de neu. Deixem que s'acabi de fer el sorbet.
Com que a nosaltres ens agrada el contrast del gin tònic amb les fruites vermelles vaig decidir no fer la teula de caramel que proposa el xef Subijana (espero que em perdoni) i ho vam acompanyar amb uns quants gerds, mores, nabius i maduixes.
El resultat ens va agradar molt, molt del nostre gust. Potser la propera vegada trencaré els costums i farem la recepta al peu de la lletra...no ho sé 😏
La resta de propostes les tenim aquí!
La primera receta Subijana que leo y me encanta. Esto promete. Besos.
ResponEliminaUn chef que no cuesta de versionar!
EliminaPTNTS
Glòria
que boooooo, t'ha quedat preciós i és una manera perfecta de sorprende als convidats...potser m'hi atreviré!!
ResponEliminapetonets!!
És taaaaan senzill de fer que t'hi atreviràs segur Hirma.
EliminaPTNTS
Glòria
Me encanta tu elección, un gin tonic al plato, jajaaj, delicioso, lo probaré, bsss
ResponEliminaYa me explicarás que te parece Marga.
Eliminaptnts
Glòria
Uuaauuuu! Espectacular, Glòria! Em deixaràs provar-ho algun dia?
ResponEliminaPetonets i molt bona recta final de setmana,
Olga
En tinc de congelats Olga...quan vulguis fem un gin tònic hehehe
EliminaPTNTS
Glòria
Mmmm aquest gin tònic al plat ha de ser rebó! (fa temps que el faig i a casa sempre triomfa...els amics del meu home!!!)
ResponEliminaPtns
Tinc una colla d'amics, molt fans del gintònic,que van xalar molt.
Eliminaptnts
GLÒRIA
Una propuesta divertida y diferente de servir un gin tonic. Preciosos esos corazones.
ResponEliminaBss
Muchas gracias Rosalia
EliminaPTNTS
Glòria
Un postre refrescante y más que rico, presentado además de maravilla.
ResponEliminaTendré que probarlo porque me parece una delicia.
Besitos,
Facilito de hacer, bonito y original. Atrévete y sorprenderás a todos.
EliminaPtnts
Glòria
Una proposta fantàstica! Como totes les que he anat veient avui!!
ResponEliminaPetons i bon cap de setmana!
Palmira
Moltes gràcies Palmira.
EliminaPTNTS
Glòria
Que original! Molt bona proposta i aquesta forma de cor que els has donat m'encanta. Et copiaré aviat!! ;-)
ResponEliminaPetons
Si la fas ja em diràs què et sembla aquest gin tònic Concha!
EliminaPTNTS
Glòria
Quina recepta més xula que has triat! T'ha quedat genial. M'encanta. Petons
ResponEliminaM'agrada que t'agradi Rut
EliminaPTNTS
Glòria