Arròs de pop amb allioli de safrà
A veure que us sembla.
Necessitem:
- 2 cebes tendres picades
- pop cuit
- Fumet de peix, el meu era de galeres i el suc de coure els pops a baixa temperatura.
- oove
- all i julivert picat
- arròs bahia del delta de l'Ebre (Molí del Rafelet)
Per a l'allioli de safrà
- 1 ou
- sal
- 1 gra d'all
- fils de safrà
- oove
Fem l'allioli de safrà:
Al got de la batedora hi posem l'ou,l'all, safrà i una mica d'oli. ho triturem i anem afegint oli , a poc a poc, fins que vegem que ens queda lligat.
El reservem.
En una cassola posem a coure la ceba picada, quan comença a estar transparent hi posem l'all tallat. Ho deixem un parell de minuts i hi afegim l'arròs. El sofregim, remenant perquè no s'ens enganxi.
Posem el fumet a escalfar i el tirem a l'arròs (2 tasses i mitja de fumet per una d'arròs), quan està a mitja cocció hi a fegim el pop a talls amb una mica més de fumet calent (mitja tassa per cada tassa d'arròs) i el julivert picat, ho sacsegem perquè es barregi i ho deixem acabar de coure.
Quan ja està cuit el deixem reposar uns cinc minuts tapat amb un eixugamà i l'emplatem.
Posem un parell de llàgrimes d'allioli al plat i al damunt hi posem l'arròs.
Us convido a fer-lo...us trobareu davant d'un arròs excel·lent, l'arròs bahia, amb uns ingredients, sense ossos ni espines, amb l'acompanyament del safrà que li dona un toc i un aroma especial...un plat que convida a repetir!
Quin suc lo estàs traient a la baixa temperatura! Quin invent més encertat! COm podíem viure sense ella? jejjejje I aquest allioli de safrà amb aquest arrosset, de vici!!!Ptnts
ResponEliminaMoooolt de suc Marta, i això que faig servir el sistema troglodita de cassola i termòmetre hehehe
EliminaPTNTS
Glòria
Només veure la fotografia començo a salivar.
ResponEliminaMagnífica proposta.
Una abraçada
Realment va quedar molt bo. Aquest arròs bahia m'ha agradat molt i la resta d'ingredients... també!
EliminaPTNTS
Glòria
Buenas tardes, M Glòria:
ResponEliminaEn casa nos encanta el arroz y tal y como tú lo has preparado te haríamos la ola. ¡Qué rico se ve! Si dan ganas de traspasar la pantalla para probarlo.
Un besazo y feliz fin de semana, guapa.
Muchas gracias, en casa gustó muchísimo!
EliminaPtnts
Glòria
Hola Gloria. El pulpo me gusta mucho. lo he probado de muchas formas pero en ninguna con arroz y leyendo como lo has hecho estoy convencido que con el caldo y el pulpo unido a esa mayonesa de azafrán el arroz debe estar glorioso. Aun que no hace mucho he terminado de comer puedo asegurarte que probaría este arroz porque tiene que estar exquisito.
ResponEliminaQue tengas un estupendo fin de semana.
Un abrazo.
Si te gusta el pulpo anímate a hacer un arroz con él Juan, te sorprenderá lo rico que estä.
EliminaPtnts
Glòria
Este es uno de esos arroces que nada más verlo se te antojan, disfrutaría mucho con él, aunque no lo creas la boca se me hace agua al ver la foto y leer la receta
ResponEliminaPetons!!
Heheh... ho celebro Javier. Moltes gràcies.
EliminaPtnts
Glòria
Em sembla de luxe, super bo!! ptnts :)
ResponEliminaL'arròs amb pop és molt bo i amb aquest arròs de Molí de Rafelet i l'allioli de safrà ha quedat de luxe!
EliminaPtnts
Glòria
Quina recepta més impressionant, Glòria! Em puc imaginar el gustet...m'hagués agradat dinar amb tu! Que boooooo!
ResponEliminaPetonets i molt bona setmana curteta,
Olga
T'hagués agradat, segur que sí.
EliminaPtnts
Glòria