Pèsols amb escopinyes
I seguim amb les receptes sense complicacions, sanes, de la cuina de cada dia.
Unes quantes escopinyes de la recepta anterior poden servir per fer aquest plat, aprofitant que és temporada de pèsols frescos. Ens agrada cuinar amb producte del temps, és per això que ara mengem pèsols, faves, tiribecs i carxofes...fins que s'acabin.
A veure què us sembla aquesta recepta, ràpida de fer, fàcil i molt bona (almenys pel nostre gust)
Per a dues persones necessitem:
- Un quilo de pèsols amb tavella
- Una vintena d'escopinyes (més o menys)
- Dos allets tendres
- Un quart de cullera de cafè de pebre vermell
- Un got de vi de vi blanc
- OOVE
- Sal
Traiem els pèsols de la tavella.
Posem les escopinyes en aigua salada una bona estona perquè llencin tota l'arena que puguin tenir.
Mentrestant en una cassola plana posem, amb una mica d'oli, els allets tendres tallats a rodanxes primes. Quan ja estiguin transparents hi afegim els pèsols i el got de vi blanc, ho posem a foc ben baix i ho deixem fent xup xup uns 10 minuts. Ho salem, posem la miqueta de pebre vermell, remenem bé i hi afegim les escopinyes. Tornem a tapar la cassola i al moment que totes s'hagin obert tanquem el foc i ja tenim el dinar a punt !
Un plat perfecte per al Xavier que li encanten els pèsols...
ResponEliminaDoncs ja saps que et toca Sara... 😉
EliminaPtnts
Glòria
Uummmmmmmmmmm que ganas de meter el tenedor , seguro que los guisantes con los berberechos estaban de rexupete no lo siguiente.
ResponEliminaTe ha quedado un plato de relujo.
Bicos mil wapa.
MMmmmm....quin dinarillo més bo, saludable i ràpid de fer! Un dinar de luxe!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Més fàcil de preparar, ràpid i gustós és impossible.
ResponEliminaM'hi apunto!
Una abraçada
ResponEliminaGlória; Un mar i muntanya amb productes frescos, fàcil i ràpid de preparar... si el que es bo ho és sempre sigui on sigui...¡¡
Salutacions Glória¡¡ :O)
és dels plats que a casa ens encanten! S'han d'aprofitar els ingredients de temporada, perque duren poc i són molt més sabrosos quan toca, oi?!
ResponEliminaPetons
Palmira
Mas bueno y fácil imposible, cuando los productos son así de buenos el éxito es seguro al 100%
ResponEliminapeto
Quina pinta aquests pèsols!!! Per mi sense pebre vermell! I les escopinyes, mmmmm q bones!! Ptnts
ResponEliminaQuin plat més bo!!! els pesols ja son una delicia, molt gustos :) ptnts.
ResponEliminaEsa mezcla de ingredientes me encanta, rico a más no poder.
ResponEliminaBesitos.