Amanida de tomaca, maduixes i bacallà
L'amanida d'avui és fruit d'un desig que m'ha estat perseguint tot el matí, no sé perquè però avui tenia ganes de Paula Coll. Si ho pregunto als meus companys de feina potser em trobaran algun trauma infantil, o alguna etapa no superada, o alguna insatisfacció que em turmenta i no em deixa viure ... i com que estic parlant d'un vinagre per si de cas no ho faré 😂
L'únic que sé és que he estat tot el matí ( amb traumes o sense) que volia unes maduixes amanides amb Paula Coll 😋
I una vegada a la cuina les maduixes han passat de ser postres a primer plat ja que abans he passat per la bacallaneria i he comprat una mica de bacallà marinat, amb l'idea de fer-ne un carpaccio. I ves per on, de les dues idees n'he fet una amanida ben plena de color, gustos i aromes.
A veure què us sembla!
Necessitem:- Una tomaca per amanir
- Un grapat de maduixes
- Bacallà marinat
- Escates de sal gruixuda
- OOVE
- Vinagre PAULA COLL ( en el seu defecte un bon vinagre de Xerès)
Tallem la tomaca a rodanxes ben fines , com si fessim carpaccio, i les col·loquem al centre del plat.
netegem i tallem les maduixes a daus, no massa petits i les col·loquem fent rotllana per la part de fora de la tomaca.
Al mig hi posem el bacallà, també tallat a trossos.
Per acabar-ho podem posar una mica de cibulet o una mica d'olivada al damunt del bacallà.
I ho amanim amb unes escates de sal gruixuda, un raig d'oove i, per fi, un raig de Paula Coll.
Quina manera de menjar maduixes més bona!!!!! No us sembla?😉
Les maduixes queden molt bé amb els peixos!! I si a sobre hi poses Paula Coll, ha de ser brutaaal!! Ptnts
ResponEliminaLes hauré de tastar amb sardines també !
EliminaPtnts
Glòria
Jo no tinc Paula Coll però la faré igualment! Ha de ser una autèntica passada!
ResponEliminaQuin combinació més original!
Petonets,
Olga
Com diu la Marta les maduixes amb peix queden perfectes!
EliminaPtnts
Glòria
Es curioso esto de las fresas, o de los ingredientes en general, cosas que antes eran impensables ahora se hacen con total normalidad. Hace algunos años la fruta era fruta y se comía como tal, nada de usarlas en ensaladas, era como un pecado jajaja
ResponEliminaMi madre toda la vida ha comido las fresas con vinagre, de Jerez, de mi ciudad, no podría ser de otra manera.
Espero que tú con esta ensalada tan fresca y original hayas salido de tu antojo :) sin nada de traumas jajaja
Petons!!!
No sé quina tonteria em va agafar amb el PaulaColl 😂😂😂😂ptnts
EliminaGlòria
T'ha quedat de luxe!!! Quina boníssima combinació.
ResponEliminaI bonica al plat, no et sembla Clara?
EliminaPtnts
Glòria
Una combinación curiosa pero que seguro que queda fenomenal!
ResponEliminaBesos
Queda riquísima Pepi.
EliminaPtnts
Glòria
Me parece una ensalada muy colorida y rica a la vez, se puede pedir mas? creo que no.
ResponEliminaUn petò
Fresquita Raquel...que con wl calor que está haciendo se agradece!
EliminaPtnts
Glòria
Muy buena pinta!
ResponEliminaUn saludo :)
Gracias Sole
EliminaPtnts
Glòria
La combinació del tomàquet, les maduixes i el bacallà ha de ser molt bona! El contrast entre la fruita i el salat m'encanta i aquesta amanida ha de ser refrescant i bonsíssima!
ResponEliminaI el punt d'un moooolt bon vinagre ho arrodoneix Neus
EliminaPtnts
Glòria
Una bona amanida, tot sabor :) i ben fresqueta!! ptnts.
ResponEliminaMolt ben definida Sílvia
EliminaPtnts
Glòria
Quecombinació més bones, un beset
ResponEliminaM'agrada que t'agradi.
EliminaPtnts
Glòria
M'havia perdut aquesta entrada, em sembla una gran combinació d'elements a més de ser d'aquells plats que entren per la vista.
ResponEliminaUna abraçada.