Recordant... #GanxetesTour2015
Avui fa un mes, ja és hora de recordar... i sobretot d'agrair!
14 de març...el dia escollit per fer la trobada gastrobloguera #GanxetesTour2015.
Tenim un dia força complert, a veure com anirà!!!
Comencem trobant-nos, i retrobant-nos, a les 10 a la Pastisseria Miquel Caelles on ens explicaran què és el menjablanc, ens ensenyaran a fer-lo, el tastarem i podrem prendre'n un kit per repetir a casa, si volem.
El Miquel i el Lluís, amb tota la paciència del món, explicant i fent...
Cap a les 12 i després una curta passejada per la ciutat ganxeta arribem al carrer Vallroquetes núm 7, al Museu del Vermut , on a més de poder veure el bonic edifici modernista obra de l'arquitecte Caselles, podrem veure l'extensa col.lecció que sobre el tema del vermut té en Joan Tàpia
El Xavi Guardià ens explica...
Instal·lats a la Sala Miró farem un tastet de Vermut Yzaguirre
ens el presenta l'enòleg JMPomerol.
i de Vermut Miró
amb l'Helena Pérez, enòloga de la casa
Mentre altres empreses de Reus i rodalies ens fan una petita presentació d'algun dels seus productes.
La Tània de Valira ens presenta els productes Nomad.
L'Umbert de LaMasrojana ens parla de l'oli i les olives.
Som obsequiats per les empreses presents i també per UNIÓ, Virginias, la cooperativa de Falset - Marçà. El Consell Comarcal del Baix Camp ens fa arribar informació de la comarca.
Contentents pels vermuts tastats i per com està anant la trobada arribem a LaGiberga...una altra vegada volem acabar la jornada aquí. Ens agrada com ens tracta, ens cuida i sobretot com ens cuina la Mai.
20 blogs representats, 24 assistents al #GanxetesTour2015.
Podrien haver estat més però a l'obrador de Cal Caelles no n'hi caben més.
Aquesta vegada no ha calgut fer convocatòria, amb el boca orella ja hem omplert. Potser hi ha hagut algú que hagués volgut venir i no ha pogut ser...miraré de fer-ho millor solventar-ho si hi ha una propera #GanxetesTour!
Contentíssima de com ha anat tot, contentíssima de que hagueu volgut compartir el dia amb mi, agraidíssima a les empreses col.laboradores i al CComarcal del Baix Camp.
De la #GanxetesTour2015 han sortit:
- les entrades sobre el Vermut Miró, el Vermut Yzaguirre , el menjablanc i La Giberga de l'Òscar Gómez de Decuina.net
- la crònica del dia de la Mònica Tarradellas al seu blog, Ensucrat, ens ha fet unarecepta amb l'oli d'UNIÓ,i amb vermut ens ha fet un pastís de pollastre.
- la de l'Olga Casanova de La Cuina de l'Olga
- la de la Marta Jubert de Pa de Nous que també ens ha fet una crema de beines de pèsols i unes mandonguilles amb sípia, les dues receptes amb vermut de Reus.
- L'Anna Fornells de M'agrada cuinar cuina amb vermut, cuina amb Valira
- La Montse Grau, la mussola de La cuina de Mussola ens fa un verat a l'all cremat amb vermut
- Glòria Cookies ens fa unes favetes, una llangonissa i uns musclos amb vermut
- la Laura Solonilla del blog Cuinejar ens ha explicat el dia i ens ha fet menjablanc
- A Las recetas de Manu, la Manu Torras, ens cuina un rissotto amb vermut
- i jo, us he fet un pollastre al vermut i unes croquetes de conill amb olives.
-el concurs #Etimenviu #Etimonline que va preparar la Cooperativa de Falset Marça ja té guanyadores, l'Olga Casanova rebrà un lot de vins del celler i la Laura Solanilla podrà assistir a una visita teatralitzada al cetter amb un tast de vins per a dues persones.
Un dia complert amb uns resultats magnífics!
Gràcies a tots i a tothom per fer-ho possible!
Va ser un dia més que genial! Un 12 per l'organitzadora, que no es va deixar cap (i és literal: cap) detall!!! Pel que espero, de totes totes, que hi hagi una propera edició! Petonarros i mil gràcies per l'experiència!!!
ResponEliminaGlòria genial! Tot un plaer!!! A per la propera!!!muaks
ResponEliminaGràcies a tu per organitzar una diada tan completa!!!! Gràcies per oferir-nos la possibilitat de compartir amb tu un dia magnífic!!! Felicitats, Dolça!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Aquestes trobades són moments excepcionals per aprendre, compartir i conéixerse!!
ResponEliminaQuina enveja i que bé ho vau passar!
Petons,
palmira
Oooo m'has emocionat!! Personalment m'ho vaig passar d cine retrobant i conixent i no dubtis mai en seguir organitzant-les ni q sigui cada 2 anys. Mil gràcies Dolça!
ResponEliminaM'has emocionat! Personalment ho vaig passar genial i no dubtis en repetir-les ni q sigui cada dos anys! Gràcies Dolça!
ResponEliminasnif snif snif, em vaig perdre un tour espectacular!!!!! L'organització, els col·laboradors i els assistents, tots de luxe! I entre tots, m'he fet venir moltes ganes de cuinar amb vermut, je je je...
ResponEliminaHola Dolça muchas gracias por la visita me ha encantado venir a visitarte y disfrutar de tu fantastico post seguro que pasasteis un dia maravilloso .
ResponEliminaBicos mil y feliz semana wapa.
Un ganxeto day espectacular!!! Quina organització, Glòria!! I Deu n'hi do, el joc que li heu donat al vermut...per fer un llibre de cuina! Un petonet!!
ResponEliminaNo pude venir y ahora veo que me perdí una de buena.Fantástico encuentro y super bien organizado.
ResponEliminaPeto
Un dia memorable. Com les altres, igualment dic que ets una organitzadora perfecta. Va ser un gust retrovarnos amb tanta gent coneguda i poger fer xerrades i conèixer a gent nova.
ResponEliminaQue mes t' haig de dir que no sapigues? Com la Mònica un 12. Tot va ser perfecte.
Petons amiga
Bon resum! Sembla que va ser un molt bon dia, felicitats per la organització!
ResponEliminaMarta
Hola Gloria. Menudo lo debisteis pasar ya que viendo y leyendo los lugares en los que estuvisteis y los productos que saboreasteis no hace falta pensar mucho para saber que disfrutaríais plenamente de la jornada. Tengo que mirar jj pero creo que me queda algo de vermut en una botella de Yzaguirre, es un vermut que me gusta mucho y si al comprobarlo veo que tengo brindaré por ti e imaginaré que lo probé en ese día.
ResponEliminaHe estado leyendo las recetas que dices y las tendré que visitar porque hay algunas que me encantaría probar.
Me alegro mucho de que lo pasaras estupendamente.
Un abrazo