pastissets de carabassa
Encara tenim carabassa...
Què millor que uns pastissets? Ens agraden molt els de cabell d'àngel, però avui els farem amb carabassa ... ben mirat el cabell d'àngel també és carabassa ,veritat?
Necessitem:
- 400g de carabassa cuita
- 200g d'oli de girasol
- 60g de moscatell MIRÓ
- 40g anís
- 60g de sucre
- un polsim de sal
- 400g de farina
- 60g de sucre per arrebossar
Barregem l'oli amb el moscatell i l'anís. Hi afegim el sucre i la sal remenant fins que es desfaci. Anem afegint la farina i amassant fins aconseguir una massa lligada i una mica enganxosa. La posem a la nevera i quan sigui freda l'estirem amb el corró i la tallem en rodones d'uns 15 cm de diàmetre.
Al mig hi posem una bona cullerada de carabassa cuita i dobleguem la massa, segellant els costat donant la forma als pastissets.
Els enfornem a 180º uns 20 minuts i quan els traiem del forn els arrebossem amb el sucre que haurem posat en un plat.
Els deixem refredar i ja els tenim a punt.
A nosaltres ens han agradat força però els nostres preferits encara són els de cabell d'àngel...
Aquesta recepta me la va fer arribar l'Olga de la revista de gener de la TMX, però jo la he adaptat segons m'ha convingut... com faig sempre.
Molt bona idea per aprofitar la carabassa, han quedat molt bé. A casa també som més de cabell d'àngel, però l'aspecte d'aquests pastissets amb carabassa és d'allò més apetitós. Petons.
ResponEliminaNena, entre tu i jo carabasses a dojo.
ResponEliminaPer cert, anima't a fer un suflé!
Nani
El 22 cap a Tarragona!
MMmmmmm.....només veure la foto ja em puc imaginar el seu gust....
ResponEliminaQuè bonics t'han quedat!!! Transmeten suavitat....
Petonets, Dolça!!
Olga
ummm, que bonis i que bons!!
ResponEliminaei, ei, ei, d'aquests me'n guardes, Dolça!! Quina cosa més bona! els meus preferits són els de cabell d'àngel, de pastissets, però no sé què passaria si tastés els teus de carbassa... he he he. Petons!
ResponEliminaSiiii encara en tinc i un parell... quina fila que fan.
ResponEliminaMuas
Tenen un aspecte delicios! I crec que deuen ser molt suaus de gust.
ResponEliminaPetons!
Fan una pinta espectacular! El color, el sucre... mmm!
ResponElimina
ResponEliminaGlória; de mossegada...¡¡
Que bueno es me encanta
ResponEliminaQue vueno es me encanta
ResponEliminaQueda ben maco de color, segur que estan ben bones. I ho diu un que és fan del cabell d'àngel!!
ResponEliminaNosaltres sempre els fem per Nadal i estan boníssims!! quina pinta que tenen aquestos!! me'n menjava un ara mateix!M'encanten! Marta
ResponEliminaL'altre dia me van regalar una súper carabassa, i m'acabes de donar una idea boníssima!! quina pinta més bona fan aquests pastissets! un petó!
ResponEliminaM'encanten els pastissets!!
ResponEliminaJo en tinc uns de semblants amb moniato, amb carbassa han de ser igual de bons. I millor, perquè de carbassa en trobes tot l'any ;)
Hola Gloria. Me encantan los pastissets aunque los de calabaza no los he probado. Los de boniato son mis preferidos y casi siempre me doy ese pequeño gusto jj pero tampoco los he hecho.
ResponEliminaEstos tienen una pinta fabulosa, solo ver su interior invitan a morderlos porque sin duda estarán para chuparse los dedos.
Que pases un estupendo día y un fabuloso fin de semana.
Un abrazo
La provaré! el meu home es de Tortosa, i la meva sogra fa pastissets! però em farà gràcia sorpendrela amb aquesta recepta!!!
ResponEliminaSemblen deliciosos!
Gemma
Molt bona idea! Queden ben bonics amb aquest color taronja i segur que de gust sóon irresistibles :)
ResponEliminaUna abraçada