magdalenes de carabassa (29)
I segueixo amb la carabassa... no s'acaba mai, sort que el resultat sempre és bo i ens agrada ;-D
Aprofitant la carabassa cuita vam esmorzar magdalenes uns quants dies... a veure què us semblen!
Necessitem:
- -3ous
- -80g d'oli
- -200g de farina
- -180g de sucre
- -1/2 sobret de llevat químic
- -4 cullerades de carabassa torrada
- -una copeta de moscatell MIRÓ
Barregem els ous amb el sucre a punt de cinta fort. Hi afegim l'oli , el moscatell i el puré de carabassa. Barregem la farina amb el llevat i ho anem incorporant a la barreja amb cura perquè no baixi la massa.
Posem la barreja a la nevera un parell d'hores.
Posem el forn a preescalfar a 200º. Omplim els motlles fins una miqueta més de la meitat i els enfornem més o menys un quart d'hora o fins que vegem que estan daurades i cuites.
Amb una xocolata desfeta... insuperables!
Jolin, com donan de si las carbassas....la veritat es que sel si pot treure mol de "suc" i tu ho has fet. M' imagino que aquestrs magdalenes han d'estar deliciosas.
ResponEliminaFins ja......
No saps lo que donaria per poder tastar-les!!!!
ResponEliminaPetonets, Dolça!!!!
Olga
Nena!! Quantes receptes amb carbassa! Només faltaria que no t'agradés, estaríem llestos! Han de ser bones, aquestes magdalenes, sí!
ResponEliminaTenen molt bona pinta! Molt bona forma d'aprofitar les carbasses
ResponEliminaPetons!
Muy bien aprovechada la calabaza para estas madalenas, quedan muy ricas...besitos guapa
ResponEliminaM'encanta la coca de carbassa, així que en format magdalena també ha de quedar boníssim.
ResponEliminaDoncs em smbla un esmorzar prou original... Carbassa! Boníssims, semblen molt esponjosos
ResponElimina