Pa de vidre sucat...
Cansats, calor, poques ganes de cuinar, però tenim ganes de sopar.
Volem poca feina però volem alguna cosa "una mica diferent".
Què tenim? Figues... ja ho sabeu la figuera és plena i de tant en tant hi fem algun viatget :-)
Necessitem:
- Pa de vidre
- Figues ben madures
- Oli
- Sal
- Pernil iberic
Agafem el pa de vidre, l'obrim i el tallem en trossos de la mida que volguem.
Els posem un momentet a la graella perquè es torrin una mica.
Els suquem amb les figues, ben madures.
Un raig d' oli DOSiurana, una mica de sal i un tall d'un bon pernil ibèric
Una cervesa fresqueta i a gaudir!!!
Ostres! Quines ganes que me n'han agafat de menjar-ne! Sort que no estic prenyada, hahahahhhaa!!!!
ResponEliminaPetons!
Quina bona idea. No se m' hages ocorregut mai sucar el pa amb las figues i despres acompanyato amb pernil.... MMMMM
ResponEliminaM' encanta la mescla dols-salad
Petons
M'encanta la combinació de les figues amb el pernil! ho he provat en amanida però amb pa no i m'has fet venir gana! Marta
ResponEliminasiiii pa de vidre, figues i pernil salat!! l'has ben encertat!!! un sopar 10!! peotns
ResponEliminaHe dado un vistazo a tu blog y me ha encantado, me quedo por aquí si me lo permites. Te invito a que visites el mio http://madamenaroa.blogspot.com/, saludos desde Uruguay, Sudamerica
ResponEliminaI que bé que lliguen les figues amb el pernil!
ResponEliminaRàpid de preparar... i de menjar.
Una combinació sensacional!
ResponEliminaPer cert, quin és el pa de vidre?
nena.... aixó es vida... quin plat mès senzill i mès exquisit1!!! Molt i molt bona idea, sucar les figues al pà.
ResponEliminaPEtONS!!!!
Quan vaig tastar el pa de vidre, al restaurant de la Mai, vaig descobrir per primera vegada un pa bo, bo de veritat. Veig que a Reus sabeu el que és bo! he he he. I quin farcit més curiós, Glòria! Petons!
ResponEliminaNo sé què és el pa de vidre, MGloria. Pero el dolç i salat sempre dona molts bons resultats com a combinació. Petons i bon cap de setmana.
ResponEliminaOlé Olé Olé Gloria!!! Aquest era l'esmorzar del meu avi i besavi en temps de verema!! Això sí...ni coca de vidra ni ibèric, es tenien que conformar amb pa de pagès i "cuixot" (que és com en diuen la gent gran de l'Empordà al pernil!!)
ResponEliminaPetonets i bon cap de setmana.
MAR, de EQNME
Un sopar boníssim i molt ràpid !! També m’agradaria saber quin es el pa de vidre ?
ResponEliminaPetons
Ben original i amb un contrast de sabors increible. Al principi he llegit pa sucrat i quan llegia els ingredients i he vist el pernil....he pensat que raro. hahahaha. El pa de vidre jo tampoc el conec. Imagino que deu ser como la coca de vidre però amb pa.
ResponEliminaPetons!
Oh, què bo! Avui mateix ho provo, tinc unes quantes figues a la nevera I el pa de vidre I el pernil me'n vaig ara mateix a comprar-ne. Petons. Ah, I em quedo pel teu bloc!
ResponEliminaMolt bona combinació d'ingredients, fàcil ràpid i boníssim! És d'aquelles receptes que ho té tot! Jo en alguna ocasió he fet la combinació figues i pernil ibèric i la veritat és que m'encanta!
ResponEliminaPetons!
Molt bona combinació d'ingredients, fàcil ràpid i boníssim! És d'aquelles receptes que ho té tot! Jo en alguna ocasió he fet la combinació figues i pernil ibèric i la veritat és que m'encanta!
ResponEliminaPetons!
No mu puc perdre...aixo de xucar la coca amb figues....una verdadera delicia !!!!!!!
ResponEliminaPetonets.
La veritat és que cap d'aquests ingredients et pot decebre, i sobretot el pa de vidre que a mi m'encanta! petons
ResponEliminaCada vegada que veig al teu precios joc de té, m'agafa un atac de riure. Crec que tinc kilos de pa als meus ulls. Mare meva, quin desastre que soc......jaaajaaaaa!!
ResponEliminaCom m'agrada aquesta recepta M.Glòria!!
ResponEliminaRealment és la demostració que no cal complicar-se gaire a la cuina: bons ingredients = bon tiberi! ;)
Petons!
Quina combinació tan bona, ha de ser tota una delícia!
ResponEliminaem sembla que m'hi apunto, molt ràpid!!
ResponEliminaaquí no trobem pa de vidre, quina pena!!
Mare meva!!!! Això ho provem nosaltres d'aquí a no res!!!! Quins coses més bones que fas......mmmm..
ResponEliminaPetons,Dolça!!
Olga
que buena idea usar los higos como si fuera tomate y la mezcla promete mucho,dulce salado casan de coña
ResponEliminaBon cap de setmana
Peto
Com pot ser que una cosa tan senzilla sigui tan bona!
ResponEliminaNo ho fet mai això de sucar amb les figues, serà qüestió de tastar-ho.
Bon cap de setmana,
Nani
Quina bona idea, utilizar les figues com tomàquets.
ResponEliminaMuas!