Coc de taronja i xocolata (64)
Un coc.
Fa dies que volia fer un altre coc, i avui com que tenia moltes taronges m'he decidit per aquest, una recepta de la TMX, sense complicacions que jo he adaptat a la meva manera aconseguint un important coc de taronja i xocolata. A la feina els ha encantat, hem fet un esmorzar... ens ha ajudat a espantar dimonis!!!
Necessitem:
Triturem la taronja, amb pell i tot i hi barregem els rovells d'ou i el sucre fins aconseguir una massa el més escumosa possible.
Hi anem afegint, sense deixar de batre, la mantega en pomada i el mató, després la farina barrejada amb el llevat. Finalment hi incorporem les clares a punt de neu barrejan-t'ho amb cura amb una espàtula. I a l'últim moment hi posem les gotes de xocolata.
Ho aboquem en un motlle que haurem preparat amb mantega i farina i ho posem al forn, preescalfat a 200º una mitja hora.
Un coc de taronja, una mica diferent del de sempre... de tant en tant, encara que fer el que agrada és anar sobre segur... innovar una miqueta està bé :-)
Fa dies que volia fer un altre coc, i avui com que tenia moltes taronges m'he decidit per aquest, una recepta de la TMX, sense complicacions que jo he adaptat a la meva manera aconseguint un important coc de taronja i xocolata. A la feina els ha encantat, hem fet un esmorzar... ens ha ajudat a espantar dimonis!!!
coc de taronja de l'Imprescindible de la TMX amb alguns canvis!
Necessitem:
- 250g de sucre
- Una taronja sencera
- 3 ous
- 100g de mantega en pomada
- Un gotet petit de mató (200g)
- 250g de farina
- Un sobret de llevat químic
- Un polsim de sal
- Un bon grapat de gotes de xocolata
Triturem la taronja, amb pell i tot i hi barregem els rovells d'ou i el sucre fins aconseguir una massa el més escumosa possible.
Hi anem afegint, sense deixar de batre, la mantega en pomada i el mató, després la farina barrejada amb el llevat. Finalment hi incorporem les clares a punt de neu barrejan-t'ho amb cura amb una espàtula. I a l'últim moment hi posem les gotes de xocolata.
Ho aboquem en un motlle que haurem preparat amb mantega i farina i ho posem al forn, preescalfat a 200º una mitja hora.
Un coc de taronja, una mica diferent del de sempre... de tant en tant, encara que fer el que agrada és anar sobre segur... innovar una miqueta està bé :-)
Bo, molt bo! La combinació taronja - xocolata no falla mai, i si dius que ambl a TMX és tan fàcil... a fer-ne cada setmana! Petons
ResponEliminaTe que ser molt gustos aques coc de taronja i xocolata. Fa molt bona pinta !!! A mi m'agrada la combinació de xoxolata i taronja. El fare a casa !!!
ResponEliminaUna abraçada, Agustí Cangrejo Grande
Sí, molt bona combinació. Va bé fer innovacions i gairebé sempre són encertades oi? petons
ResponEliminaOstres Dolça!! Amb el que m'agrada la combinació de taronja i xocolata i tu ens poses aquesta super coca al davant i qui es pot resistir a fer-la!!! Boníssima segur!!
ResponEliminaPetonets. MAR, de EQNME
m'encanten aquests bescuits amb gustet a taronja!! un clàssic deliciòs!! petons
ResponEliminaha d'estar molt bo Dolça! a més veig que hi incorpores una mica de mató.
ResponEliminaEls teus companys de feina deuen estar encantats amb tu!
ptns!!
Uno de los bizcochos que más me gusta pero con chocolate no lo he preparado nunca,así que me lo anoto...
ResponEliminaBesets
Hola !!! Muchas veces veo recetas que haces como esta con la TMX y no se si yo podria hacerla ya que la que yo tengo es una MYCOOK ... Tu crees ue podria ???
ResponEliminaSoy una seguidora de esas en la sombra que tiene muchas dudas y no se atreve a preguntar.
Gracias y un beso
Ara que tinc taronges de l'àvia....a veure si em poso a la cuina ben aviat!!!! ptnts( i els blaiets??;))
ResponEliminaDoncs si aquest coc fa espantar dimonis, passam un troç! que al voltant meu tinc uns quants!!! ;). Petonets.
ResponEliminaNosaltres que tenim els tarongers farcits sempre el fem i ara més. M'ha agradat el detall de les gotes de xocolata.
ResponEliminaNani
Els profes necessiteu molta xocolata i cocs, que esteu molt matxucats ara per ara... :(
ResponEliminaÉs una combinació perfecta!! que agrada i no falla mai!
ResponEliminaJJjjiiijjjjiii! Me la guardo!!!! El faré amb Thermomix!!!
ResponEliminaJo faig alguna vegada un cóc de taronja que feia una tia del meu marit. Per cert.....a veure quan el faig i el penjo al bloc......
Petons,
Olga
Enyoro aquests esmorzars de feina amb una bona coca com aquesta...
ResponEliminaHa de ser boníssima!
És un dels meus preferits. I amb el toc de xocolata ha de ser encara més bo.
ResponEliminaNo sé si vares rebre el correu on t'explicava la meva experiència al Prado. Va anar molt i molt, mil gràcies per la recomanació.
Petons
La xocolata amb lla taronja sempre resulta molt bona i amb forma de coc ja no et dic res!
ResponEliminaVaja quina goleta em fa el teu coc, ha de ser esponjós i aromàtic ummmm. Petons
ResponEliminaNo havia provat el posar mató en el coc de taronja, m'ho apunto....
ResponEliminaNo havia provat el posar mató en el *coc de taronja, m'ho apunto. Petons
ResponEliminaHolaaaa, naranjas, chocolate, requesón...ingredientes perfectos para un dulce delicioso. Me ha encantado, tenía que estar buenísimo!
ResponEliminaMe alegro de pasar por tu cocina que hacía mucho que no venía a verte.
Un besooo
Ummm tenen molt bona pinta i amb el gust a taronja segur que estan ben bones
ResponEliminaPetons