Cargols de mar i allioli amb julivert
Un aperitiu?
Un segon plat tipus pica-pica acompanyant uns musclos i unes cloïsses?
En el nostre cas ha estat la segona opció!
Escaldats dos minuts en aigua de mar i refredats en gel.
Un allioli fet a morter amb una cullerada de julivert picat barrejat a l'últim moment.
Uns quants musclos i unes cloïsses... hem fet un dinar amb gust a mar... i sense trencar cap guardiola!
Un segon plat tipus pica-pica acompanyant uns musclos i unes cloïsses?
En el nostre cas ha estat la segona opció!
Escaldats dos minuts en aigua de mar i refredats en gel.
Un allioli fet a morter amb una cullerada de julivert picat barrejat a l'últim moment.
Uns quants musclos i unes cloïsses... hem fet un dinar amb gust a mar... i sense trencar cap guardiola!
Nena,
ResponEliminaEls cargols de terra no m'agraden gaire, però aquests m'encanten. Amb allioli ni et dic, i ja ho dius molt bé sense trencar cap guardiola...
Bon cap de setmana,
Nani
un aperitiu, senzill i bonissim
ResponEliminaM'encanten els cargols de punxa!!! i amb aquesta salseta.... mmmm... petonets
ResponEliminaAmb els cargols de terra no puc, però en canvi aquest m'agraden molt ;)
ResponEliminaQue buenos, cuanto tiempo hace que no los pruebo y ahora al verlo me lo ha recordado, pero es que en casa a nadie les gusta, y a lo mejor me doy el capricho, por que es un delicioso aperitivo.
ResponEliminaUn beso.
que bons!!!!!!!!!
ResponEliminaOhhhhh!!! quins records de quan era petita i un pescador amic me'ls donava tots a mi!!!!
ResponEliminaQue hi ha millor que uns bons cargols de mar acompanyats d'all i oli!!?'
ResponEliminaa mi m'agraden molt i en faig tot sovint. M'apunto la variació del julivert per a la próxima!!
ptns!!
una cerveceta i vaig pitant , bsts
ResponEliminaUmmm! Boníssim! Em ve la gana. Sort que ara me'n vaig a casa ma mare a menjar un arròs de peix insuperable!
ResponEliminaAviu he fet jo un pica pica amb sabor a mar!!!. Molt bó el que presentes tu.
ResponElimina