Individuals de cheese cake
Aquest cap de setmana passat he estat d'aniversari. I aquesta vegada vaig decidir que em deixaria obsequiar i que no faria res de res... i per no agafar un gran disgust vaig estar un parell de setmanes recordant-ho a tothom, més que res perquè tinguessin temps d'organitzar-se... i així jo vaig poder fer cara de sorpresa tot el dissabte ooohhh, quina sorpresa.... ooohhh no m'ho hauria imaginat mai ;-)
Va ser un dinar familiar en un bon restaurant i una festa amb els amics, un dia rodó per una xifra rodona, molt rodona!
Però això de que jo no faria res de res no va poder ser, sempre tinc ganes de fer un detallet, i diumenge, després d'un dinar lleugeret per desengreixar -nos del dia anterior, no me'n vaig poder estar de obsequiar a la família amb aquests individuals de cheese cake banyats amb xocolata calenta.
- 1 tarrina de crema de formatge de 200g.
- 125g de mató
- 6 ous
- 125g de sucre
- 125g de farina
- 100g de llet
- Un sobret de llevat químic
- Mitja rajola de xocolata a la tassa
- 50g de llet
- Una nou de mantega
Batem els ous amb el sucre fins tenir-los a punt de cinta. Hi afegim la crema de formatge i el mató i ho seguim batent amb cura. Incorporem la llet i finalment la farina barrejada amb el llevat.
Deixem la barreja a la nevera una hora o més.
Posem el forn a preescalfar a 200º i preparem els motlles de silicona amb mantega i una miqueta de farina.
Omplim els motlles i ho posem a coure fins que vegem que tenen un bonic color daurat i que en punxar-los l'agulla surt eixuta.
Ho deixem refredar una miqueta mentre fem la xocolata desfeta amb la xocolata a la tassa, una mica de llet i la nou de mantega.
Traiem els individuals dels motlles encara tebis, els posem als plats i hi posem per sobre la xocolata calenta...
Una manera perfecta d'acabar la celebració.
Que bons!!!! Els pastissos de formatge son els meus preferits :)
ResponEliminaA mi em pasa el mateix, tot i que a vegades dic que no faré res, sempre acabo dins la cuina fent alguna cosa.
Petonets. MAR, de EQNME
què reboníssim, ummmmmm, bsts
ResponEliminaUau! Quina passada! I si els banyes amb xocolata desfeta són irresistibles!! Quan dius que fas berenar? he he he. Petonets!
ResponEliminauna meravella!!,,
ResponEliminapetons!
Te han quedado estupendos y la idea de hacerlos pequeñitos me ha gustado!
ResponEliminabesos
Quina delícia!!!! ..i què ben presentats!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
jo sempre acabo fent alguna, ja aviso! jajaj m'encanta que siguin aixi individualment, i amb el bany de xocolata "ni te cuento"! felicitats pels anys rodons!! ;-) petons
ResponEliminaMoltes felicitats i benvinguda al club. Això ens passa per organitzadores, jo sempre he d'anar donant pistes, també. Petons.
ResponEliminaje je je... m'encantan l'estratègia que vas seguir, segur que vas tenir bons regals :)
ResponEliminaEls pastissets van ser una bona recompensa pels regals!
Un bon obsequi per un gran dia segur!!! I amb la familia!!! Dia perfecte!!
ResponEliminaPtns
Nena,
ResponEliminaXocolata, xocolata i xocolata...i amb cheese cakes...ja veig que no t'estàs de res. De la xifra rodona no cal parlar, la qüestió és arribar!
Tants petons com anys!
Nani
Cheesecake amb mató. Mmmm!
ResponEliminaMarta
un buen REGALO para el dia despues y asi en version mini tambien queda muy original y bueno.
ResponEliminaFelicidades aunque atrasas de esa cifra tan redonda¡¡
una abraçada
Quina golaaa!! A casa meva som iguals... Sempre diem: no farem res, i si de cas, alguna cosa senzilla... I sempre ens acabem complicant fent mil i un plats (sobretot postres) XD
ResponEliminaHe de confessar que m'has robat el cor amb aquests cheesecakes individuals! Han d'estar boníssims i queden super cuquis amb aquests motlles!
Molts petons ^^
Xocolata calenta per sobre. El truc ideal. Em sembla que en podríem fer servir per regar un estofat i també m'agradaria XDDD
ResponEliminaEp, que no et vull pas desmerèixer els pastissets!