Consomé de bolets
Amb uns quants camagrocs, unes quantes carreretes, ceps i rovellons que tenia en conserva he volgut fer un consomé de bolets, no un puré ni tampoc una crema.
Hem necessitat un pot dels bolets en conserva anomenats anteriorment, brou de pollastre o de verdures, allets tendres, sal i oli. I per presentar el plat un ou escaldat i encenalls de pernil salat una miqueta fregits.
Sofregim els allets tendres tallats ben petitets i hi afegim els bolets, ben escorreguts i nets de l'aigua de la conserva. Quan comencin a petar hi posem el brou i ho fem bulli una mitja hora a foc lent. Ho colem i ho pasem pel colador xinés. Ho rectifiquem de sal.
Posem l'ou escaldat al mig del plat i hi posem una cullerada d'encenalls de pernil per sobre, hi posem un parell de cullerots del consomé al voltant i BON PROFIT!!!!
I aquesta és la proposta d'un plat de cullera per a la recepta del 15 d'aquest novembre, una recepta de les antigues del bloc, recuperada per a l'ocasió!
Pues tiene que estar riquisima, uffff se me hace la boca agua pensando en su sabor jajajaja.
ResponEliminaUn besito
Hola Dolça. Hay días en que parece que las entradas que se ponen deban girar sobre el mismo tema. En este caso ha sido el consomé o las cremas, en los blogs que he visitado he visto unos cuantos, pero como este que has preparado con esa variedad de setas, no he visto ninguno. No lo he probado nunca pero creo que me satisfaría grandemente porque solo con verlo ya apetece probarlo.
ResponEliminaSaludos
Ostres que bona!! m'agradaria fer-la però el link no em va bé!!
ResponEliminaPots mirar el link??
Gràcies.
Dolça; -No tot son postres... a la cuina- Un entrant força atractiu i fàcil de fer, amb la garantía dels bolets és clar¡. Que vaigi de gust Dolça. Josepb -menja de bacallà-
ResponEliminaA casa ens agraden molt el bolets i aquesta recepta és perfecta pel cap de setmana, tinc conserva feta, de casa clar, i ja que en faré.
ResponEliminaGràcies!!!
Hola Dolça! Aquest consomé tan bo li encantaria al meu maridet, així que amb el teu permís el provaré de fer a casa.
ResponEliminapt!
Això si que és de casa!!Que bona i suau que eés aquesta crema!!Ay filla, un platet com aquest amb el mal dia que va fer ahir, l'hagués sopat jo ahir!!
ResponEliminaPetons maca.
Boníssim, fins i tot fred ara que comença la calor ha de ser deliciós... ideal per a un soparet lleuger i amb tots els gustos del bosc.
ResponEliminaBonjour Dolça,
ResponEliminaM'agrada molt el consomé de bolets i de manera general totes les receptes amb els bolets.A Catalunya he descobert també els rovellons, a França no es mengen i és una llàstima perquè són molt saborosos.
Gràcia per la teva visita i et confesso que prefereixo els bolets que les pastanagues!
Bisou et bon week-end,
Henriette
Dolça, quina pinta més bona, una gran aportació al HEMC!!
ResponEliminaUn petó! Beth
Dolça, quin consomé més rebo!! Per aquí no es fan bolets :(, així que ho tinc difícil per fer-la a no ser que pagui una burrada! ;)
ResponEliminaPetons!
Dolça, com a amant dels bolets et dono un EXCEL.LENT!
ResponEliminaptns
Tiene que estar riquisima,ya me imagino su sabor solo con ver la foto.
ResponEliminaUn beso.
Bona recepta Dolça. M'agraden molt els bolets però mai he pensat fer un consomé. Aquest té molt bona presentació i si són de la nostra estimada comarca, doncs més. Salut!!!!!
ResponEliminaHola Dolça!
ResponEliminaMmmmm... tot el que estigui cuinat amb bolets està de mort!!! M'encanten :D. Aquesta recepta està estupenda! Gràcies.
Ah, si vols passar pel meu blog ja he pujat el round up de truites :D
http://recipespicbypic.blogspot.com/2009/05/blog-your-omelet-round-up-find-your.html
Petonets♥
Això ha de ser boníssim!! A més, sempre va bé un consomé. Salutacions
ResponEliminaA mi m'agraden molt els bolets però no els he fet mai així. I amb la bona pinta que fa la foto, deuen ser boníssims.
ResponEliminaI quina sort de poder caçar els bolets sense sortir de casa!
Un petó
Probaré a hacer esta receta con las setas secas (boletus, senderuelas y níscalos) que compré este verano en el Pirineo de Leida. Como éstas tienen tanto sabor habrá que controlar las cantidades, pero creo yo que saldrá de muerte. Y con esa guarnición de huevo y jamón ni te cuento.
ResponEliminaSaludos.
Així que ets una micòloga d'anar per casa...ja!!! Molt bona aquesta "crema"!!!
ResponEliminaPtns
Hola Dolça estimada i guapa tu
ResponEliminaNena quin aproposta més al meu gust,...humm copio
mil petonets Susanna
Ha d'estar boníssima aquesta sopa!
ResponEliminaI mira que no sóc molt de sopa, però se de bolets, així que ja compensem!!
ptns!!
què bona i hui fa el día ideal...bsts
ResponEliminaQuè bona deu estar!! M'encanta.
ResponEliminaPetons,
Ja m'imagino el sabor, mmmm! Boníssim!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Aquesta me l'apuntoooo! ha de ser boníssimaaaa!!!
ResponEliminaPetons,
Olga