Una barqueta convertida en entrepà
El magret d'ànec a la planxa ens agrada molt amb formatge fos, i per presentar-lo normalment el posem damunt una barqueta de pa.
Agafem la peça d'ànec i la tallem a trossos d'uns dos dits de gruix. Salpebrem dos talls per persona i els marquem a la planxa.
Sofregim ceba tallada en juliana i quan està rosseta hi afegim una cullerada de melmelada de pera i remenem bé. Si volem ho podem fer amb ceba confitada.
Damunt el pa, jo sempre agafo la part de sota d'una xapata, un tros de pa de vidre o la part de sota d'un llengüet, posem una capa de ceba, els dos talls de magret i un parell de trossos de formatge.
Ho posem al forn, al gratinador, i quan el formatge està una mica fos el tenim a punt de menjar.
Avui com que la recepta del 15 va d'entrepans hi posem tapa i ens ho mengem a queixalades. És força bo aquest entrepà de magret amb ceba confitada gratinat!
Només força bo? jo crec que ha de ser una delícia! M'encanta el magret i el toc de melmelada de pera, sensacional!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petons
Sandra
Hola Dolça estimada i guapa tu
ResponEliminaAvui no saps pas on mirar, uns entrepans deliciosos per arreu
i amb la gana que ni ha ja quan arriba aquesta hora
el teu de super 10, com sempre
mil petonets Susanna
Quina pintassa!!!!! amb aquest farcit no pot fallar.. m´encanta!! vaig a mirar que es el pa de vidre!! petons,
ResponEliminaPer llepar-se'n els dits!!!! ja sigui en format entrepà o en format barqueta!!!
ResponEliminapetons
qué super bocata con todo lo que me gusta!!!!
ResponEliminaUn entrepà d'allò més saborós, ben diferent!!!
ResponEliminatu diràs, magret i ceba confitada, una de les millors barrejes culinàries!! m'encanta simplement! petons
ResponEliminaEl pa de vidre quin és?
ResponEliminaCeba, magret i formatge, èxit asegurat ;)
AIxò és una delícia total! Espero poder tastar ben aviat aquest entrepà perquè triomfa a casa segur! Boníssim!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets!
Un entrepà genial!
ResponEliminaJo tampoc conec el pa de vidre. On el compres?
El que més m'ha agradat de la vostra recepta és el toc de melmelada de pera. Sorprenent...però segur que està boníssim!
Una abraçada!
Eva
Amb aquests ingredients tan bons... el plat ha quedat perfecte!!
ResponEliminaUna barqueta sensacional, tindre que provar-la doncs al magret amb el formatge gratinat deu de ser Ummmmm
ResponEliminaTampoc conec el pa de vidre, si la coca de vidre.
Petons
Això és una barqueta o entrepà de luxe!!! Que bo!
ResponEliminaPetons!
Ha de ser deliciós!!! Una combinació molt bona...
ResponEliminaPetons