Coc de torró i taronja confitada (43).
Segueixo amb la cuina d'aprofitament. No sé perquè aquest any ens van sobrar tres barres de torró de xixona i les hem de fer servir abans no s'eixuguin massa.
Com no podria ser d'altra manera he decidit fer un altre coc de torró, aquesta vegada afegint-li la xispeta de la taronja confitada.
El resultat ha estat aquest:
Muntem les clares a punt de neu ben fort i les separem.
Tallem la taronja, sencera, amb pell, en quatre trossos i la triturem, hi afegim el torró i ho seguim triturant fins que quedi ben desfet.
Hi afegim els rovells, el sucre i ho seguim barrejant. Després l'oli, la farina barrejada amb el llevat i al final, amb cura hi incorporem les clares muntades.
Preparem un motlle amb oli i farina. Abans d'abocar-hi la massa hi barregem la taronja confitada que haurem tallat a trossets petits i si es vol s'hi poden posar trossets petitets de torró de xixona.
Ho posem uns 40 minuts al forn i a punt per menjar!
Com no podria ser d'altra manera he decidit fer un altre coc de torró, aquesta vegada afegint-li la xispeta de la taronja confitada.
El resultat ha estat aquest:
Necessitem:
- -150g de torró de xixona
- -6 rodantxes de taronja confitada
- 1 taronja sencera
- 200g de sucre
- 3 ous
- 70g d'oli (jo el poso d'oliva)
- 175g de farina
- 1 sobret de llevat
Muntem les clares a punt de neu ben fort i les separem.
Tallem la taronja, sencera, amb pell, en quatre trossos i la triturem, hi afegim el torró i ho seguim triturant fins que quedi ben desfet.
Hi afegim els rovells, el sucre i ho seguim barrejant. Després l'oli, la farina barrejada amb el llevat i al final, amb cura hi incorporem les clares muntades.
Preparem un motlle amb oli i farina. Abans d'abocar-hi la massa hi barregem la taronja confitada que haurem tallat a trossets petits i si es vol s'hi poden posar trossets petitets de torró de xixona.
Ho posem uns 40 minuts al forn i a punt per menjar!
què ho fa que a tots els blocaires els han sobrat torrons aquest any? jejeje.. és clar que només en podies fer una cosa: una coca.
ResponEliminafins demà, reina dels cocs!
sensacional!!
ResponEliminaets la "cocs queen"
una abraçada
A mi no m'ha sobrat, peró segur que a la meva mare... tindre ..
ResponEliminabon cap de setmana
un petonet
Quina guapada! Jo també tinc una mica de torró guardat i ja sé com l'aprofitaré...
ResponEliminaTé molt bona pinta!!
ResponEliminaSi si... està vist que a tothom li han sobrat torrons.. i això que noslatres a casa aquest any em van comprar quasi bé la metita menys!!!
ResponEliminaUna recepta genial i m'agrada molt el toc del torrçó i la taronja!
Un petó i bon cap de setmana :)
te d'estar bonisimmm aixi aprofintantt mmm un petó
ResponEliminaM'agrada aquesta versió , la provaré perque al rebost i tinc una teula de turró.
ResponEliminaSalutacions
El torró en coca o magdalena és boníssim!, amb el toc de taronja ha de ser ben bo!A reveure
ResponEliminaHola !
ResponEliminaLlàstima que a casa no en va quedar res sino aquest coc el feia. Amb el toc de la taronja ha de quedabr sublim.. Petons
Pensava que el tastaríem aquest coc!!!! o els blaiets... en plan esmorzar d'aquells que organitzaves!!! ...i avui...sense esmorzar!!!! je je je
ResponEliminaPtnts
M
Super delicioso ♥
ResponEliminaPerò reina, reina, eh???
ResponElimina:-*
Dolça, sí, sí, anar aprofitant els torrons. T'ha quedat amb una bona pinta...uhm...
ResponEliminaVeig que hi ha un munt de blogs que aprofiten els torrons de Xixona sobrats. El teu coc ha de ser boníssim, amb eixe toc saborós de la taronja confitada... MMMM!!!! Salutacions
ResponEliminaPer esmorzar ara mateix me'n menjaria un bon tall... que bo que ha de ser!
ResponElimina