Panets dolços
Fa temps la vaig veure en una revista ( quina revista? no ho puc recordar... era a la perruqueria, amb el cap ple de productes i no m'hi vaig fixar) i me la vaig apuntar de qualsevol manera en un paper, i l'altra dia vaig decidir-me a fer-la. El resultat ha estat bo, per tant he decidit passar la recepta a net i compartir-la amb vosaltres.
Amb les mesures de la recepta em van sortir 16 panets, que van fer cap al congelador i van sortint per esmorzar.
Calentets, acabats de fer, amb una presa de xocolata al mig, que es va desfent a poc a poc amb l'escalfor del panet...estan boníssims.
O la joventut amb crema de cacau... A gust del consumidor, ja ho veieu.
Necessitem:
- 450g de farina
- 25g de llevat fresc
- 125g de sucre
- Un quart de litre de llet
- 100g de mantega ( en pomada)
- un pessic de sal
Desfem el llevat amb la llet tèbia. Hi afegim el sucre, la farina i la sal i anem amassant. Quan tinguem la massa gairebé lligada veurem que ens demana la mantega, aleshores l'afegim i l'acabem d'amassar.
En fem una bola i la deixem reposar una hora.
Veureu com puja! Treieu el gas de la massa i en feu boletes, de la mida que vulgueu els panets. Els poseu en una safata i els deixeu reposar una estona més, fins que gairebé hagin doblat el volum.
Els poseu a coure, al forn ja calent a 200º, uns 10 minuts.
Bon profit!
Bon dia estimada, ja t'imagino amb el cap pel de pontingues i tu anant apuntant la recepta en un paper!!! Fantàstics aquests panets, es veuen molsuts i saborosos. Molts petons bonica, i fins ben aviat.
ResponEliminaI són tan bons els panets dolços que sempre en vols un més. Aquest amb melmelada, un altre amb xocolata, un altre amb mantega i cacau, un altre...
ResponEliminaAixò que dius de la joventut... el Pere acaba de fer 50 anys i hauries de veure els entrepans de crema de cacau que es menja quan va en bici!
M'apunto la recepta per fer-los un dia d'aquests per berenar.
Una abraçada
Bon dia guapissima!
ResponEliminaMmm, tenen un aspecte fabulós.
I què bo amb la pressa de xocolata, com els ´verenars de l'infantesa.
Jo no vaig conèixer el Bollicao fins que vaig ser adolescent i no saps quan ho he agraït.
Gràcies per aproparme a aquests records...
Una abraçada, i fins aviat!
Que bons han de ser es veuen molt tobets..amb crema de xocolata, mantega....mmmm que bons
ResponEliminapetons
Uns panets fantàstics tant per esmorzar com per berenar.
ResponEliminaPetons
Quan veig panets els haig de provar de seguida, o sigui que aquesta mateixa tarda els faré! T'han quedat molt xulos!
ResponEliminaAquests panets ens aniríen genials per a l'entrepà de mig matí...amb tomàquet i una mica de pernilet...:)
ResponElimina¡qué buenos!yo no soy "tan"juventud, pero los tomaré con crema de cacao...
ResponEliminabesos
Aquests panets dolços de llet són els meus preferits per fer-me l'entrepà quan sortim a escalar, et dóna energies per tot el dia ;)
ResponEliminaUnos panecillos muy ricos ♥
ResponEliminaMe comeria uno con nocila y otro con mermelada,estos panecillos son adictivos!!recien hechos estan de muerte.
ResponEliminaBesets.
que ricos esos panecillos ¡¡¡
ResponEliminay me parece que son muy faciles
un beso
Que ricos estos panes. Menudo aspecto... Nada que ver con otro pan que publico yo mañana, me ha encantado, de verdad.
ResponEliminaUn beso, y me llevo uno para el desayuno de mañana, ahora que no mira nadie...
Mua
Un estupendo y rico pan. lo de la juventud me ha llegado jj, esos bocadillos me encantan rellenos de chocolate. Deliciosos.
ResponEliminaSaludos
Qué buena pintan tienen! yo con un poquito de chocolate mmm
ResponEliminaBesitos
Ese día la peluquería te salió redonda... con receta de panecillos y todo
ResponEliminaBesos. Ana
Ostres, amb el mono que tinc jo de fer pa!! DEma mateix m'hi poso!!
ResponEliminaMira que productiu anar a la pelu, amb lo poc q m'agrada a mi, hi haure d'anar mes!!
Que bons aquests panets! jo com els peques, de crema de cacau :)
ResponEliminaPetonets
Jo entro a la categoria de joventut: amb crema de cacau :-)
ResponEliminaUna delicia!! A ver si le voy cogiendo el truqui a las masa ahora que tengo tiempo ;D
ResponEliminaUn besino!!
Deuen estar bons hi posis el que hi posis...jo que sóc de pa ja n'agafaria un parellet...A reveure Dolça.
ResponEliminaEstos panecillos deben estar riquísimos, me los imagino tostados con mantequilla, ummmm que buenos!!! un beso
ResponEliminaL'altre dia em varen regalar una jalea de gerds, .. amb aquest pa farien bona parella!
ResponEliminapetons
Ja t'imagino fent miracles per apuntar la recepta i que no caiguin els bigudis,jajaja, aquesta recepta es molt semblant a la masa de pà dolç que es far per aquestes terres que m'acullen. Petons i cap de setmana
ResponEliminaEls panets dolços sempre son una bona opcció, tan per menjar amb coses dolçes com salades. Fan un pinta tan bona...
ResponEliminaQuina recepta!!! Me l'apunte ara mateix!!! Això del pa calentet, acabat de fer, amb una presa de xocolate que es desfà lentament mentre li fots una mossegada, m'ha arribat a l'ànima!!! Què bo!! Salutacions
ResponEliminaHola Dolça, si que tienen buena pinta y se ven faciles de hacer, un saludo.
ResponEliminaJUAN
Muchas gracias por el comentario que me dejaste, me gusto mucho.
quin goig aquests panets.`.. per un esmorçar de diumenge en tranquilitat ... imprescindibles
ResponEliminaquina bona pinta que tenen aquests panets per esmorzar!
ResponEliminapt!
Pero que pinta y que miga, se ven espléndidos. Muy ricos.
ResponEliminaBesotes