crestes de cues de gambes

Un altre sopar... i unes altres crestes!
A mi és que les crestes m'agraden de qualsevol manera, de carn, de peix, dolces, fregides, al forn... Aquesta vegada amb cues de gambetes.
Un bon sofregit de ceba tendra i pebrot italià. Afegir-hi les cues de gambes talladetes ( si són grosses, sino senceres) i deixar-ho coure un parell de minutets. Farcir les crestes i fregir-les.
Ràpid i bo! Que me'n dieu!


Comentaris

  1. Molt bé Dolça, has fet una recepta de les que més m'agraden, ràpides i bones. Aquestes crestes han d'estar de vici. Amb gambes? Delicioses! Trobo que has encertat molt. Aquestes les faré, m'han agradat molt. Salut!!!!!

    ResponElimina
  2. Dolça. ¡Qué ricas deben estar! esa foto de interior que has hecho es fabulosa ya te adelanta como tienen que estar de buenas. Me cogería unas cuantas jj.
    Saludos

    ResponElimina
  3. que bones estes crestes!! passat pel meu blog que t'he deixat un regalet

    ResponElimina
  4. que pintaza tienen ...es que las gambas me pirrian......
    Un besín.

    ResponElimina
  5. Dolça, excel·lent!! Que bones amb les cues de gambetes!!
    Petons!

    ResponElimina
  6. Dolça; -No tot són postres... a la cuina.
    Amb aquestes crestes, el gall de segur que cantaría... Josepb -menja de bacallà-

    ResponElimina
  7. Dolça; -No tot són postres... a la cuina- si aquestes crestes cantessin com els galls... quin cruixir de só de mar sentiriem¡ Joseb -menja de bacallà-

    ResponElimina
  8. Hola Dolça. Después de un paréntesis obligado, por fin, vuelvo a tener tiempo para dedicarme al blog. Así que aquí me tienes, deleitandome con tus estupendas empanadillas. El relleno me parece genial, tengo que probarlo.
    Un beso

    ResponElimina
  9. Hola Dolça,

    Aquestes empanadilles han destar boníssimes. A finals de més anem de picnic amb us amics i penso que poden aguantar molt be però potser millor al forn que fregides.

    Salut
    Pepin

    ResponElimina
  10. ets la reina de les crestes, jo sempre tinc un paquet de 'la cocinera' a la nevera i moltes vegades em caduca perquè m'oblido de fer-les, però cada vegada que en fas em fa molta enveja i torno a pensar decidit que demà en faré.

    ResponElimina
  11. Ummm, que buenas tienen que estar estas empanadillas, seguro que estaban riquísima, besos pepa.

    ResponElimina
  12. Hola Dolça
    Que ricas.
    La foto de interior quedó super buena x

    ResponElimina
  13. Sí, sí, senzilles i cruixents!
    I farcidetes de gambes, mmmmm, que bones! És començar a menjar i no parar!
    Petonets

    ResponElimina
  14. Et diem que ets la reina de la cresta, i que aquestes amb les cuetes de gamba han de ser sublims.

    ResponElimina
  15. Olles, ganxeta, de l'estil de les teves de vièires. La veritat és que faig crestes de tot el que arreplego!

    Juan si gustan las gambitas, las empanadillas también!

    la cocina de Emma, gràcies, tan aviat com pugui m'hi passo!

    fely, si te gustan las gambas con estas empanadillas triunfas!

    Mercè, cocina con sabor... me n'alegro que us hagin agradat!

    Josepb -menja de bacallà-, el gall potser si que cantarà, ara les gambes segur que no!

    Dolita, me alegro de que estes de vuelta por el blog y también de que te haya gustado la receta!

    Pepin, per anar de picnic estan bé, encara que a mi m'agraden més que estiguin calentones. Potser les de carn són millor per a un picnic. Aquestes de gambetes millor fregidetes que al forn, t'ho asseguro, al forn es ressequen una mica.

    Manel, jo també en tinc sempre un paquet o dos a la nevera, però mai em caduquen, per tant crestes una vegada al mes, com a mínim. Anima't, a més a la canalla els encanten, de tota manera, i també els agrada farcir-les.

    Pepa, Ana, Margarida, bones, senzilles i amb un èxit segur.

    Parella... M'agraden les crestes però tant com per a coronar-me'n reina em sembla que no!!!!

    PTNTS a tots
    Dolça

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades més llegides