Assortit de tartaletes de pasta de full i crestes de cabell d'àngel
CELEBRANT SANT JORDI A LA FEINA
Escolta, que com que dijous és Sant Jordi..., i vaig a Barcelona el dilluns..., doncs, que m'agradaria portar-los alguna coseta per esmorzar.
- D'acord!, quants sereu?
- Uns quants, uns vint-i-tres!
Això va ser divendres a la tarda. Ja us podeu imaginar, diumenge a la tarda taller intensiu de cuina preparant una varietat de tarteletes de pasta de full i unes quantes crestes.
-Crestes de cabell d'àngel
I quan torna de Barcelona, tot content..., ha estat un èxit, els ha agradat tot, enlloc de felicitar-me a mi només s'han desfet en elogis per la cuinera, no ha sobrat res... Total, que quan em va tenir ben "ensabonada"... Doncs és que dijous, m'agradaria portar al despatx un detallet... ja saps, com el que he pres avui a Barcelona...
Total, que ahir a la tarda vaig fer 50 crestes de cabell d'àngel.
Com ja debeu haver endevinat el que paga l'hipoteca amb mi es diu JORDI!!!
FELICITATS A TOTS ELS JORDIS
I si veniu per les nostres conrades aprofiteu per veure la Setmana Medieval de Montblanc. Val la pena!
Madre mia que buenossssssss, me encanta el hojaldre de todas las maneras, en dulce y salado, si pillase esa bandeja...no os dejaba no la muestra jajaja
ResponEliminaUn besito y bon dia de sant jordi
Dolça, doncs quina feinada!! T'ha quedat un assortit millor que de pastisseria!! El teu Jordi ja pot està ben content!! ;) I felicitats!
ResponEliminaPetons!
Uau, quines plates més xules t'han quedat! Això passa per parlar, je je je... una comença amb 4 magdalenes i mira com acaba :)))
ResponEliminaBon Sant Jordi a tu també!
Hola Dolça ¿has cambiado el formato del blog? creo que sí o me lo ha parecido, pero bueno a lo que vamos. Seguro que si te encargo yo algo, me respondes de mala gana jj, ¡menuda faena! tuviste que estar un buen rato en la cocina pero seguro que lo harías a gusto, creo jj. Y luego el remate, pero se te ve contenta. Debieron quedarse boquiabiertos con todo lo que preparaste y sin duda debió estar estupendo, como todo lo que haces.
ResponEliminaSaludos
Fantàstic!!! No deixe de sorprendre'm del nivellàs dels blocs de cuina que visite. El teu és una passada!!! No m'estranya gens que quedares com una reina amb tot el que els hi has dut. Enhorabona!!!
ResponEliminaNo m' extrana que es desfessin en elogis per a la cuinera...Quina pinta que tenen aqetes pastes!
ResponEliminaFelicitats al teu Jordi.
ptns.
Que pinta!!1 pasate por mi blog, tengo algo para ti
ResponEliminaHola Dolça
ResponEliminaPero que variedad mas buena aqui tienes.
To lo que haces te salé estupendo y rico x
Doncs felicitats, encara que nedarrerides al que t'ajuda a pagar alguna cosa més que la hipoteca. Molt bones totes les tartaletes que et vas currar diumenge, encara que les crestes també han d'estar molt bones. Salut!!!!
ResponEliminaPor favor, que variedad chica!!! Como os habreis puesto eh?
ResponEliminaNo sabria decirte con cual me quedo, me gustan todos!!!
Petonets
Loli
Suposo que al súper quan compres pasta de full et deuen fer descompte, oi?
ResponEliminaQuin assortit més bo, no podria decidir-me per cap: me'ls menjaria tots, perquè tots són boníssims!
Un petó
Quina sort tenen els teus col·legues. M'agradaria també provar aquestes tartaletes i crestes de cabell d'àngel!
ResponEliminaBon dimanche et toute mon amitié,
Henriette
Mare meva, quantes tartaletes i que bones totes, t'acabes de convertir en la reina de la pasta de full! Muac.
ResponEliminaQué ricos.
ResponEliminano sé con cual quedarme.
un beso
Rosa, es que ante un reto así, de hacer un poco de pica-pica para tanta gente como el hojaldre no hay nada!
ResponEliminaMercè, sha fet el què s'ha pogut i em sembla que hem quedat força bé.
Gemma, ja ho dius bé, ja... primer van ser quatres madalenes, després un coc...i ara, ja veus! però es fa a gust.
Juan, no he cambiado el formato el blog, sencillamente es que la foto del coulant de la cabecera, no sé porquè, cambió de tamaño y la quité y aun no me he puesto a arreglarlo.
Francesc, la cuina de cada dia a casa de tothom té nivell i quan la posem bonica per fer-li fotos i ho intentem explicar amb una miqueta de gràcia apareixen els blogs, gràcies
Annafs, qui es va desfer en elogis per a la cuinera va ser el Jordi que va voler fer-me treballar una altra tarda amb les crestes de cabell d'àngel.
Verocava, gracias, lo colgaré en el lateral de mi blog.
Ana Powell, gracias por estar aquí y seguirme.
olles, ganxeta, la veritat es que feina si que me'n va donar aquest Sant Jordi, però s'ho van menjar tot la qual cosa em va fer entendre que va sortir bo!
Loli, no quedó ninguno!!!!!!
Margarida, em sembla que després d'aquesta atacada de tartaletes i crestes estaré uns quants dies sense comprar ni pasta de full ni obleas La Cocinera jejej
Henriette, doncs si les vols provar no et queda cap més remei que posar-te mans a la massa, és que no en va quedar cap!
Gràcies, parella vermella, però és que la pasta de full va molt bé quan tens un compromís d'aquesta "magnitud" (magnitud no per necessitat de quedar bé, sino per quantitat, eh?).
carmen, uno de cada i el plan biquini a hacer puñetas jejej!
Gràcies a totes i tots de part del Jordi
PTNTS
Dolça