Hummus de remolatxa @Color y Sabor de Temporada

Aquest desembre el repte @Color y Sabor de Temporada ens proposa cuinar amb remolatxa, i com que estem en època d'aperitius res millor que fer un hummus i donar un toc de color ben diferent a les nostres taules.
Senzilla, ràpida de fer, sobretot perquè la he fet amb TMX, vistosa i bona...aquesta recepta ho té tot!

Necessitem:

  • 200g de cigrons cuits
  • 100g de remolatxa bullida
  • 2 cullerades de suc de llimona
  • 1 cullerada de tahine (pasta de sèsam)
  • 1 allet tendre
  • 1 culleradeta de comí em pols
  • 50ml d'oove
  • sal



Agafem tots els ingredients i els posem al bol de la TMX. Programem 1 minut en velocitat progresiva  5-10. I ja ho tenim a punt.

I si no tenim TMX ho fem igual, amb la nostra batedora, potser tardarem una miqueta més però el resultat és el mateix.

Ho he servit amb knäckebröd (pa suec), amb unes llavors de sèsam torrat i unes pipes de carabassa i com a apertiu ha agradat a tothom...encara que al començament s'ho miraven una mica de reüll...què deu ser això tan rosa ...???

Comentaris

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.

Entrades populars