15.3.14

Coca de poma, paté i formatges

Arrodonir la coca que he fet per sopar ha estat el primer ús  de la melmelada d'albergínia... amb els formatges hi queda d'allò més bé.



Ràpida de fer i molt exitosa, aquí teniu un sopar dels que ve de gust degustar amb  una copeta d'un  bon vi negre, nosaltres hi hem posat un Montsant.

Necessitem:

  • Una placa de pasta de full fresca (del Lidl)
  • Poma
  • Una llauna de paté, que sigui bo però no cal que sigui foie.
  • Formatge de dos o tres tipus, al vostre gust, tallat a làmines ben fines. Jo hi he posat serrat d'ovella dels Pirineus i Bleu Pirinees
  • Melmelada d'albergínia



De la placa de pasta de full en surten tres coques, així doncs tallem la placa en tres parts iguals i les posem en una safata  que pugui anar al forn.
Posem una capa abundant de poma tallada ben fina, damunt una capa de paté a llesques primetes i ho cobrim de força formatge tallat el més primet que es pugui (si ho feu amb un tallador de formatge queda perfecte)
Ho posem al forn fins que vegeu que la pasta de full és cuita. Les emplatem ,  hi posem uns filets de melmelada pel damunt i cap a taula que són bones menjades ben calentes.

19 comentaris:

  1. Ya te digo que te ha quedado bien, esto tiene que estar de lujo.
    Besazos.

    ResponElimina
  2. Una combinació divina, ben utilitzada la melmelada
    Muas

    ResponElimina
  3. Qué delicia de coca!! La verdad que esa mermelada da mucho juego y mezclada con paté y queso tiene que estar de muerte
    Petonets

    ResponElimina
  4. nena, aquesta coca m'ha cridat des de la pantalla!!! quina bona pinta i que amorosa que sembla!!!
    poma, paté i formatges...deliciosa!!!!!
    me la guardo per fer-le algún dia!

    ResponElimina
  5. Un manjar de diosesss.Buenas noches cielo.

    ResponElimina
  6. Uauuuu, quin sopar tan bo! I el toc definitiu és la melmelada d'albergínia. Una bona manera de gaudir del cap de setmana. Petons.

    ResponElimina
  7. Bona combinació!, això ha de ser ben gustós!

    ResponElimina
  8. La pasta de full m'encanta, és super versàtil i sempre agrada a tothom.
    Amb aquest farcit, ha de quedar molt bona, segur que la melmelada li dóna un punt ;)

    ResponElimina
  9. ostres que bona!! no havia vist mai aquesta combinació i la trobo excepcional! apuntat! petons

    ResponElimina
  10. Quina manera de ferma la boca aigua...amb aquesta maravella de coca.....petonets.

    ResponElimina
  11. Ja m'imagino el seu gustet....mmmmmmm.....quin luxe de coca!!!!
    Petons, Dolça!
    Olga

    ResponElimina
  12. Bona idea, Glòria! Em tempta, aquesta melmelada d'albergínia...

    ResponElimina
  13. Que bona la pasta de ful i amb tot aquest farcit una delícia
    Petons

    ResponElimina
  14. Quina idea més bona per fer servir la melmelada d'alberginia. En tinc una que m'han regalat i no sabia com fer-la servir... pues si, farem una coca :o)
    Bona setmana,
    Palmira

    ResponElimina
  15. Els contrastos dels gustos d'aquest plat deuen quedar de meravella! I a més és força ràpid de fer, oi? Moltbona recepta!
    Marta

    ResponElimina
  16. Una combinació molt original i boníssima. I a més tan fàcil.... Queda super anotadisima encara que primer hauré de fer la melmelada d'albergínies.
    Petons!

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.