15.12.13

Holiday Shortbread Cookies

Porto un munt de dies despenjada del blog... tot passa davant. Tinc unes quantes receptes pendents de compartir, però per fer-ho cal temps i estar una mica pel que toca... a veure si passat l'allau de feina de les dues darreres setmanes em poso al dia!!!
Vinga, som-hi!!!!
Les galetes angleses ens entusiasmen, no n'hem trobat cap que no ens agradi, segons quines  les trobem una mica  mantegoses, però això té solució... enlloc de quatre te'n menges dues  (heheh) i així duren més. Així que aquí teniu aquestes cookies que, de veritat, són boníssimes.
Necessitem:
Farem les mesures amb una tassa de tallat.

  • una tassa de mantega en pomada
  • 3/4 de tassa de sucre glas
  • una culleradeta de sal
  • dues tasses i tres quarts de farina
  • 1 ou
  • 2 cullerades de cafè de flocs de civada
  • un quart de cullerada de cafè de llevat químic
Barregem amb el batedor de varetes o qualsevol robot de cuina que tinguem  la mantega amb el sucre fins que quedi com una crema.
Hi afegim l'ou i ho treballem fins que quedi totalment incorporat a la crema.
Mesclem la sal, la farina, els flocs de civada i el llevat i ho anem afegint a poc a poc fins aconseguir una massa totalment lligada, que s'enganxa una mica a les varetes del robot.
En fem una bola i la posem a la nevera un parell d'hores.
Passat aquest temps  donem a les galetes  la forma que vulguem i les enfornem a 180º, amb el forn preescalfat, uns 15 minuts.

13 comentaris:

  1. Ganas me donas de posar- mi ja, pro tambe com tu, se m' acumula la feina i no arribo en lloc.
    Petons

    ResponElimina
  2. Aquests dies anem de cul....oi????
    Sort que has tingut un ratet per poder compartir aquestes delicioses galetes amb tots nosaltres!!!
    Petonets, Dolça!! I bona setmana de recta final!!!
    Olga

    ResponElimina
  3. Ideals per acompanyar el te de mitja tarda, a Puigcerdà mentre a fora fa un fred que pela! ;)

    ResponElimina
  4. La feina serà aconseguir això que dius, en comptes de quatre menjar-ne només dues, amb aquesta bona pinta serà difícil!! Tens temps perquè teniu examens per corregir, els profes? Petons!

    ResponElimina
  5. A mi me n'han enviades una cixa de França i em sap tan de greu que s'acabin, és que són irresistibles i aquí no en trobes així. Potser m'animi, passades les festes, amb la teva recepta.
    Petonets.

    ResponElimina
  6. Hola Dolça, desearte a ti y los tuyos, unas Felices Fiestas.....paco

    ResponElimina
  7. M'encanta el shortbread, aquestes galetes han d'estar delicioses I queden molt bufones. Petons,

    ResponElimina
  8. També m'encanten les galetes angleses.., massa mantega? Encara no m'he trobat main amb aquest problema ;) semblen delicioses!

    ResponElimina
  9. Que bones!Es veuen tan doradetes!
    Besets y Bon Nadal!

    ResponElimina
  10. Jo també sóc una fan de les galetes angleses! Petonets!

    ResponElimina
  11. Que receta más rica! Tiene una pinta estupenda!
    un beso

    ResponElimina
  12. siempre son bien recibidas unas galletas inglesas como estas
    Bon Nadal
    peto

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.