28.10.12

Victoria's sponge sandwich o el pa de pessic de la Reina Victòria (62)

Si hi ha qui m'ho demana d'aquesta manera... impossible dir que no, no us sembla?
video


Una excel·lent ocasió per a fer el Pa de pessic de la Reina Victòria, un coc que em va fer arribar la Nani i que jo, com sempre, l'he adaptat a les necessitats de l'ocasió.

Necessitem:
  • 225g de farina passada pel sedàs
  • 225 g de sucre glas
  • 225g de mantega en pomada
  • una cullerada de sucre avainillada per a perfumar
  • 4 ous
  • 2motlles de la mateixa mida, uns 20cm .
  • per a decorar i farcir melmelada de mores, sucre glas i unes quantes mores ben maques.

 Preescalfem el forn a 180º.
Barregem, en un bol els ous amb el sucre fins tenir-los a punt de cinta. Després hi anem afegint la resta d'ingredients suaument  fins tenir uns crema espessa i esponjosa.
La repàrtim entre els dos motlles i els enfornem uns 25/30 minuts.
Un cop freds i trets del motlle el farcim de melmelada de mores i la part de damunt la decorem amb sucre glas i  hi posem unes quantes mores ben maques... i a falta de mores naturals unes gominoles han fet el fet! Ah! i l'espelma per  bufar...

 Dalt estava escoltant com tots els grans cantavem... anys i anys, per molts anys....
Per cert, la recordeu a la Ginevra? com creixen!!!

14 comentaris:

  1. Quatre anys ja te la Gi??? Ens fem grans!!! Un petonet molt fort per la Gi!!! I visca la tieta de la Gi!!!ptnts

    ResponElimina
  2. boníssim el pastís i la xiqueta molt dolça, felicitats!!!

    ResponElimina
  3. Amb aquesta cara de felicitat !!!et deus sentir orgullosa de aquet pastís ,molt bè !!!
    ^Petonets.

    ResponElimina
  4. Besets per a la teua filla. Què guapa!!! I quin pastís d'aniversari més bo!!! Salutacions

    ResponElimina
  5. Ui, quina monada! irresistible, aquesta petició!! Per molts anys, peque! I felicitats, pastissera!!!

    ResponElimina
  6. quina sort que té poder disfrutar d'aquest pastis!! felicitats artistaaa

    ResponElimina
  7. Quin angelet de criatura ¡¡¡ El pa bonissim y molt ben preparat.

    Una Abraçada, Agustí Cangrejo Grande

    ResponElimina
  8. Ningú es pot resisitir a aquesta monada, je je je... Ja es veu que et va quedar boníssim :)
    Felcitats a totes dues!

    ResponElimina
  9. Hola guapa tu

    Per molts anys a les dues, un pastís de hummm, anoto formula

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  10. Quin coc més esponjós!!
    I si t'ho demanen així....no pots fer-hi més...!!
    ptns!!

    ResponElimina
  11. No coneixia aquest pastís!!!
    "Nunca te acostarás sin saber una cosa más"...
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
  12. Nena,
    Li pegava una caixalada ara mateix. Quan el vaig fer em va agradar molt i és d'aquells que repetiré...
    Una preciositat de neboda. Per molts anys!
    Nani

    ResponElimina
  13. Quina nena més dolça!! no m'estranya que no t'hi poguéssis resistir, jeje.
    T'ha quedat molt bé!! aquest pastís només l'he tastat una vegada, però em va agradar moltíssim.
    Petons!

    ResponElimina
  14. Qui es pot resistir a una nena tant preciosa!!?¿
    Sóc la Mar, de El que no mata engreixa. Aquesta tarda toca ronda de coneixement per tots els blogs, i el teu, tot i que t'he visitat en altres ocasions...Des d'ara em quedo de seguidora per seguir-te d'aprop.
    Petonets. MAR, de EQNME

    ResponElimina

Si sou per aquí i em voleu dir alguna cosa, l'acceptaré de bon grat i sempre serà tinguda en compte.